marți, 6 decembrie 2022

Rukkusu primeste o decoratiune Ingeras.


Bunaaaaa!

Oricat de repede m-as misca, tot ma prinde noaptea :)))). Si azi m-am miscat ca „ochiul melcului” , sau cum se spune :)))).

Mai intai, sper ca ati avut o zi minunata de Sfantul Nicolae. In papucei, fizic, nu am gasit nimic (nedorit, nepoftit.. haha), dar Mos Nicolae a fost tare bun, si mi-a lasat energie pentru ziua de azi - ca altfel, as fi dormit cat e ziua de lunga. Si nu as fi reusit sa fac, nici cat am reusit sa fac (din ce mi-am propus, tortul a picat - pe maine, hahahaha).

Am primit super dragalase decoratiuni mici-mici-mici. Mi le-a luat Mami, din Kaufland (dar se gasesc si in Lidl, din cate am vazut si nu numai). Sunt minunate - mai mici, dar din cate vad mai trainice decat cele pe care le aveam din copilarie.  M-am bucurat ca in set sunt si ingereasi, asa ca, dupa ce am terminat de facut decoratiunea, am desfacut si eu cutia si am analizat mai bine piesele, convocand ingerasii la sesiunea foto.


Unul intre ei a venit cu sania, altul cu un calut si ceilalti doi, s-au gandit sa ne colinde. In timp ce poza alaturi de ingerasul ei, Rukkusu se tot uita la mini partia din stanga si la saniuta... parca vad ca vrea si ea o saniuta :O. Dar o inteleg! Si eu imi vreau saniuta mea. Nu conteaza ca nu merg la sanius. O asez frumos, pe post de bancuta :D. Cum unde? Gasesc eu loc... :)))). Numai sa vina... si sper, sincer, sa mai fie. Asa m-as bucura....



Dar sa revenim la ingeras! Am apelat iar la cutia mea cu margelute si... sincera sa fiu, stiam ca am undeva un ingeras argintat, primit (culmea) alaturi de cateva margelute, ca si cadou. la o comanda. Dar era ca si cand urma „sa caut acul, in carul cu fan” (na, ca as putea sa inscriu postarea la citate, in ritmul acesta). 


De data aceasta, tot Mos Nicolae m-a salvat... ca fix la locul unde aveam ingerasul am mers. Alfel, mult ar mai fi trebuit sa improvizez - am facut de mult, ingereasi cercei /  pandantive, acela era planul B... (Little AngelsA's AngelsBlue AngelsGreen AngelsAubergine AngelsAngels).

A folosit 
o margeluta transparenta, de nisip, inimioara sidefata, alba si un fel de cristal albastru transparent - la corp. Pentru cap, am reusit dupa munci seculare si tratative indelungate (asta dupa seria de rugaminti de la corp, hahah) sa strecor o perluta bleu. Totul este prins pe un ac argintiu. In partea de sus are sistem de prindere, pentru a putea fi asezat in pom, sau tinut in mana, de catre Rukkusu :D.




Clinc Clinc!!! Eu am pus deja Ingerasul in varful bradutului!!! m-a trezit Rukkusu din visare, cu un clopotel luat din setul de decoratiuni de lemn :O. Ia te uita... acum mai avem un clopotel, de fapt mai multi... si uitandu-ma cu mai multa atentie, am observat ca mai erau cativa ingerasi, dornici de a aparea in poza.
 
Si iata cum arata trupa reunita!



Hmmm.... pe cand ma pregateam sa inchei articolul, ma gandeam la bucuria lucrurilor mici. Apoi mi-am amintit ca ceva mai sus am zis de citate si... de ce nu? Mai punem un citat, dragut si folositor, asa ca de Mos Nicolae. 

Zâmbeşte, iubeşte şi bucură-te de fiecare clipă în care poţi să faci aceste lucruri. Împarte-le celor din jurul tău această bucurie, învăţaţi împreună cum să treceţi peste pierdici şi nu vă lăsaţi doborâţi de gurile rele. Iubeşte viaţa, florile, cerul, animalele şi toate celelalte pentru a putea să ai motiv să zâmbeşti în fiecare zi. Adu-ţi aminte cum e să fii copil, să te bucuri de lucrurile mici şi să râzi în faţa obstacolelor. Adu-ţi aminte să îndrăzneşti să visezi şi să nu te dai în lături de la fapte pentru a-ţi îndeplini aceste dorinţe. Deschide-ţi porţile sufletului şi lasă să se vadă magia ta interioară. Şlefuieşte-ţi neajunsurile şi transformă-le într-o armă cu care să combaţi provocările care îţi ies în cale. Şi nu în ultimul rând nu uita că eşti... om!
citat din

📚📚

Acest articol este inscris in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”😊

Pe maine!

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place Pera si citatul ales. Am urmarit niste prelegeri si mi s-au parut interesante. Sunt atatea subiecte bucuroase, daca stam sa cugetam...
Frumos ai realizat ingerasul.Mi-ai facut pofta de margelit! Doamne, cate pofte pot avea...
Pupici si inspiratie pe mai departe, draga Rux!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur tare mult! :*
Ce dragut!! Se pare ca ne-am intalnit la ceas de seara - acum am fost si eu in vizita pe blog sa vad ingerasul.
Si eu stau cam la fel cu poftele creative :))). Din fericire ceva micut micut am reusit sa fac in fiecare zi, luna aceasta.
Sa avem si inspiratie si putere si materiale :))) (mai putin bruiaje, hehe).
Pupici cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

Ceata de îngeraș se mărește și e tare drăgălașă. Cred că i-am vazut azi în Lidl, sau Kaufland că am fost in amandouă și am remarcat că au chestii de Crăciun la fel și la acelasi pret. m-a tentat un set de pictat globulețe de sticlă, dar am reușit să fiu cuminte și sa-l las pe raft. În ambele magazine. Dar mi-am dat în petec cu altele.
Am văzut și îngerașii creati în trecut(planul B) minunați. Un domeniu în care nu prea mi-am bagat nasul - bijuteriile.
O noapte linistită.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko din fericire (pentru mine) eu ma uit doar online pe oferte :)). Imi amintesc cand mai mergeam prin magazine in perioada asta, ca imi venea sa ma lipesc de toate cele creative :)). Greu...
Dar si eu eram cuminte - mai un set de paturi pentru sufra, mai cutii e depozitare, mai niste seturi de origami (din care chiar mai am coli :D) - ani diferiti, nu toate odata.
Dar asta a fost demult :p.

Ma bucur ca iti plac - nici eu nu am mai margelit de mult timp.
Iti multumesc mult, sa fie! :*

Diana spunea... [Raspunde]

E minunata ceata de ingerasi! Sa-ti ofere tot ajutorul de care ai nevoie - daca ai nevoie, cand ai nevoie! ❤
Ingerasul cu margelute imi place mult - poate fi purtat ca pandantiv sau agatat la o bratara cu amulete. 😊
Spor la toate, Rux! Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Doamne Ajuta, asa sa fie :)!
Chiar sunt dragalasi :D
Ma bucur ca iti place Ingerelul lui Rukkusu. Sa stii ca merge purtat si ca bijuterie - eu i-am lasat sus gaica putin deschisa, ca un carlig, tocmai pentru a il fixa mai bine in bradut (dar si pt ca nu gasesc deloc clestele cu varf rotund si nu am cum face bucla altfel (la celela care am folosit tija mai lunga am facut o bucla mai ampla dar aici tija era mai scurta - cea lunga era.. prea groasa :))).
Pup cu drag - sa fie, ca mare nevoie am de spor !!
Pupam cu drag !!

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
mie îmi spui! Mereu zic că nu mai cumpăr nimic, si azi ghici ce am făcut. Mi-am luat panglică și globulețe pentru craft.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Minunat s-a mai jucat Rukkusu, înconjurată de îngerași, cu clopoțel!
Ar fi bine să iei o săniuță mai mare ca să încăpeți amândouă, tu cu conducerea și Rukkusu cu "pârtie"!
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu am un cosulet virtual plin si sper sa reusesc sa imi iau ce am urgent nevoie dar nu mai ajung sa finalizez comanda (vreau ochisori... lol). Si eventual un brad inalt pentru Rukkusu.. acum sa vedem..
Pupic si sa te bucuri din plin de ceea ce ti-ai luat :D (sa ne bucuri si pe noi cu creatii !)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da - uite ca am facut doua saniute intre timp - si tot mici sunt :))).
dar poate ca, pana la sfarsitul anului (sau macar al iernii) - voi reusi.
Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu