miercuri, 21 decembrie 2022

Rukkusu si bomboanele de brad. (decoratiuni)



Buna!
Astazi ne vedem foarte pe scurt - dar ma bucur foarte mult, ca ne vedem. Mi-a placut tare mult tema si aveam eu alta idee, ca sa fiu sincera, pentru ca nu credeam ca voi gasi ceva potrivit ca sa fac bomboane in forma traditionala, daca pot zice asa, de pom.

Daaaar! Mi-am amintit ca am cumparat la un moment dat niste margele de sticla, absolut superbe, care, in momentul in care le-am vazut, m-au dus cu gandul la bomboane.


Asa ca le-am cautat si gasit (din fericire destul de repede) si am folosit alte margelute in forma de clopotel / floricica, perfecta pentru capetele bomboanei. Am mai pus si cate o margeluta cilindrica -ovala in capatul unde am facut bucla de agatat in brad (am montat pe deja prea cunoscutele, popularele si foarte folositoarele ace pentru cercei).


Am luat si un bec (din cele ce se incarca la soare) si am incercat sa „fac lumina” sa se vada mai bine... cat mi-a iesit, vedeti si voi.



Un mic test cu bomboana rosie in pom - acum serios, daca nu as stii ca sunt din sticla, m-as putea gandi ca sunt bomboane drops.... 


Si aceasta a fost povestea scurta din seara aceasta. Nu stiu cand voi reusi sa recuperez mailurile / mesajele / comentariile. Voi incerca sa ma uit sa vad daca e ceva urgent (daca e ceva urgent va rog sa puneti acolo la subiect un urgent)... daca ma mai tin bateriile. 

Ja ne!!


12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce draguuuut! Nu am luat vreodata margele de acest
fel. Excelenta ideea. Si chiar arata ca bombonele!
Felicitari, draga Rux. Pup.❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Chiar asa! Dropsuri. Nu am incercat pana acum sa gauresc sau colorez bomboane tari. Mmmm! Oare cum ar fi? Bravo, Rux! Pup.❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana nici eu pana atunci - dar sunt fenomenale, din sticla. Am asa, patratoase si am si unele rotunde, foarte dragute. M-am bucurat ca s-au potrivit cu restul accesoriilor si au rezultat bombonelele din imagini.
Am avut noroc ca le-am avut, ca le-am gasit si ca s-au potrivit :)).

pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzanaseamana cu niste bombonele care erau cumva rotunde. Cu s parca se numeau si erau ambalate sub forma de „fisic”. Erau bune.
Cred ca s-ar putea sa mearga la unele (altele clar s-ar sparge)... dar chiar ar fi interesant de incercat :D

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu a reușit să le prezinte că bomboane adevărate - eu am crezut-o, bomboanele sunt extrem de reușite 👍
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Chiar arata ca dropsurile! Si le-ai facut sa para a fi bomboanele de pom ambalate "traditional" - cica, nu se mai ambaleaza asa, cu "franjuri", bomboanele de pom. Cele mai multe le-am vazut a fi rotunde, invelite in staniol si numai cu un singur "motz". Piticii din capul meu sunt foarte suparati, pentru ca vor in bradul de Craciun bomboane ambalate "clasic". :)) Singura solutie: sa cumpar bomboane ovale si sa le ambalez eu. :))
Ideea ta - sa revin la tema - e super!
Pupici! ❤
(si eu sunt in urma cu raspunsurile la mesaje, cu vizitele pe blogurile prietene... De e-mail nu mai zic! Uneori nu pot posta pe blog comentariile primite, alteori nu pot comenta pe alte bloguri... Pfuuu!)

MNiko spunea... [Raspunde]

Nici eu nu am mai văzut acest tip de mărgeluțe, dar e posibil și să apară fără ca eu să văd, nu sunt pasionată de mărgelit.
Bombonelele tale sunt minunate, nici nu zici că sunt din bucăți, par turnate așa întregi.!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sunt extraordinar de realiste - parca ar fi niste dropsuri in format caramea :))))
Ma bucur mult ca iti plac si iti multumesc :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana modele astea.. vorba aceea „meh” :)))
Incerc sa imi imaginez cum le-au facut... hai ca la ambalaj le mai ajustezi (dupa pitic) dar la continut e mai greu (si inca de acum cativa ani... multi ani, de pe vremea cand mai consumam si eu asa ceva, gustul devenise foarte indoielnic... hahaha - zici ca le faceau pt decor, nu pt consum).
Ideea ta e foarte buna - cauta ce bomboane iti plac mai mult (mai sunt inca si variante ok) si le faci ambalaje dragalase sa mearag perfect in bradut :D.
Ma bucur mult ca ti-a placut ideea - sa stii ca si eu mai aveam putin si topaiam prin casa cand am vazut ca se potrivesc asa bine. Am avut noroc si ca le-am gasit.
Pup cu drag :)
(observ cu mailul si nu cred ca ai vazut nici mesajul meu cand iti ziceam sa verifici mailul - am vrut sa iti dau mesaj, dar telul meu merge cam greu pe taste si cum oricum era tardiv, am zis ca remediem dupa sarbatori :D Ca oricum... nu dureaza (din pacate) o vesnicie... Le prelungim noi asa, poate. Pup!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii ca le am de foarte mult timp (posibil mai bine de 10 ani) - nnu mai stiu daca le-am cumparat sau le-am luat cu un voucher primit cadou. Dar am mai multe pungulite cu lucrusoare tare dragute: omul de zapada, margelutele astea, clopoteii de la bomboanele astea, dar si cel folosit la una dintre lumanarele... margelutele de lemn - am avut mare noroc ca au fost puse aproape toate in aceeasi cutie (doar stelutele verzi - cum sunt cele de la bradutii vintage erau in alta). Dar uite - datorita Adventului Fotografic, am reusit sa le folosesc si eu - dupa atata timp :).
Iti multumesc :* si ma bucur ca si tie iti plac :)

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Deci nu sunt singura care mai are materie primă cumpărata cu 10 ani în urmă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ne facem club :D!

Trimiteți un comentariu