marți, 27 decembrie 2022

Rukkusu si diploma.


Craciun Fericit!

Iata-ne si in a treia (si ultima zi de Craciun.... cine vrea sa sarbatoreasca si pe stil vechi, in ianuarie? :D). Rukkusu a vrut o poza artistica in globuletul de astazi - i-am prins si un # in par :)))) (ok, aia a fost o greseala, abia acum cand scriu am sesizat!).

Ne-am gandit sa va aratam putin si diploma, sa spunem doua vorbe despre ea - cea de la Impodobim Bradul XIII. Si atunci o poza alb/negru (sau mai corect ar fi greyscale - ni s-a parut foarte potrivita - pentru a masca putin dezastrul produs combinatia de lumina proasta si ecran aprins la laptop:



Ce mi-a placut (si m-a salvat) la Paint 3D a fost ca are cateva imagini 3D (desigur) simpatice, pe care le poti insera in tot felul de proiecte .... Si le poti aseza cum vrei.. de exemplu braul e acelasi, doar ca privit din unghiuri diferite.  

Si diploma... in cazul in care nu ati vazut-o deja:


Astazi am facut si retrospectiva Calendarului Advent - o veti putea vedea diseara (mai am de facut un print screen la mozaicul pozelor si gata.

Ja ne!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

In poza doi imi imaginez ca e pe plaja, la malul marii care se contopeste cu cerul. 😊
E frumoasa diploma! Am vazut-o la MNiko. Fiind "de participare" deduc ca am si eu una... De data aceasta nu s-au mai incarcat nici "titlurile" din "casuta postala electronica". :(
Felicitari pentru tot ceea ce ai realizat (pentru acest an si pentru anul trecut) UAU! 😊
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D Pe malul marii - pe tastaura :)))).Valuri valuri de nisip :)). :*
Ma bucur mult ca iti place - ai chiar doua diplome si 2 felicitari pe mail :)))). Offfff.... tu cu mailul eu cu telefonul - pana dau un sms trece anul. La propriu. Parca o vad pe surioara mea dand ochii peste cap de genul „pfff de ce ti-am adus telefon?” - ca sa fac poze :))))).
Faza e ca telefonul in care am cartela e special pentru mine si imi place sa il folosesc pentru alea cateva minute pe luna cat vorbesc cu ai mei.

Tin pumnii sa reusesti cu adresa de mail (Sau sa trmit pe alta? :O - imi spui tu /lasi mesaj).
Iti multumesc mult - sunt chiar fericita ca am reusit. Inca nu imi vine sa cred - la felcum nu imi vine sa cred cat de bine poate fi acum in casa - ce liniste... ce ok e totul.
Pup cu drag :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu, ca de obicei, la datorie !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza :D da - in curand se fac 3 luni :O. De datorie.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu