marți, 19 iulie 2011

32. Les égoûts de Paris (Rigolele Parisului)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017

via  cavalerul11
via  Goihen1254

Rezumat:
Ei bine, dupa ce a adus-o inapoi pe printesa, Alex a publicat in exculsivitate un articol despre colectia familiei regale care i-a atras multi inamici. Doar Sandy si Ricky sunt sincer bucurosi pentru reusita lui si vor sa il felicite. Acesta vrea initial sa ii invite la masa, dar dupa primirea urata pe care i-o fac colegii de breasla trece iar in defensiva, ceea ce o face pe Sandy sa creada ca acesta fusese tradat de prieteni.
Alex pleaca si este urmarit de un tip. Sandy si Ricky ii urmaresc la randul lor. Ajuns unde se cazase, Alex se trezeste cu respectivul urmaritor in camera - acesta era Dick si se pare ca cei doi copilarisera impreuna. Dick venise sa il felicite pentru articol si sa il roage sa ii dea niste bani cu imprumut pentru a se putea intoarce urgent la Londra. Alex nu pare deloc induplecat si nu doreste sa ii dea nici un ban, dorindu-si sa ii investeasca in urmatoarele reportaje. Cand Dick ii spune insa in ce era implicat, Alex hotaraste sa il ajute cu conditia ca acesta sa mearga inapoi la gasca de falsificatori si sa inregistreze material pentru un reportaj.
Sandy hotaraste sa mearga si ea in locul cu pricina, pentru ca isi dorea ca ziarist sa poata face dreptate si se temea si pentru viata lui Dick. Si Kitty si fotograful sau ajung in aceleasi cartiere de mahala urmarind un falsificator care ii pacalise sa ii schimba 500 de franci falsi.
Falsificatorii il prinsesera pe Mark si voiau sa il oblige sa picteze bani falsi, dar acesta a preferat sa fie batut, edecat sa isi pateze integritatea. Norocul sau a fost ca Dick i-a povestit lui Alex  ce s-a intamplat si Sandy auzind numele lui Mark a alergat sa il salveze; Kitty alertand in acelasi timp politia. Cand au auzit masinile politiei,  hotii au dat foc la bani, iar Mark care vazuse pe unde iesise Dick mai devreme a coborat in canal... Sandy urmata de Ricky si Tambour a intrat in ascunzatoarea hotilor si apoi a coborat la randul ei in canale, in timp ce Alex care le venise in ajutor se batea cu raufacatorii. Cand politistii si ceilalti jurnalisti au ajuns, Alex a coborat in labirintul canalelor (de aici si denumirea titlului -rigole, canale) si a gasit-o pe Sandy si i-a scos la lumina pe cei trei.
Cand au iesit ziaristii au inceput iar sa se ia de Alex, mai ales ca Dick se predase si aveau inca un motiv. Sandy ii ia insa apararea, spunandu-le ca el nu este asa cum il descriu, a fost singurul care i-a sarit in ajutor. Si Dick ii sare in ajutor povestind cum Alex avusese grija de el.
Ricky il vede pentru prima data gandind, si faptul ca Alex s-ar fi indragostit de Sandy i se pare tot mai clar.
Cupidon a incercat sa ii aduca impreuna pe Sandy si Mark dar se pare ca inca o data, cei doi au trecut unul pe langa celalalt si nu au reusit sa se intalneasca.

0 comments :

Trimiteți un comentariu