duminică, 29 aprilie 2012

Premiu concurs "Copilarim pentru tine" Magda


copilarim
Buna!
Astazi avem o mica printesa - Magda. De fapt ... sa va povestesc cum am realizat eu ca a trecut o gramada de timp si eu nu am scris nimic despre aceste premii virtuale:D. 
Intr-o zi, cum intru eu sa verific mailul, gasesc link catre o noua participare la tema de luna aceasta de pe provocari verzi. Zis si facut... intru: Surpriza!!!! Si inca una foarte placuta -  Monica, mamica Magdei si a lui Tudor si-a facut blog! Si cei care ii stiu lucrarile stiu probabil unul dintre motivele pentru care m-am bucurat - are niste lucrari minunate. 
Si acum fac o paranteza: stau prost la capitolul LINK-uri - da paginile mele cu linkuri catre voi au fost putin cam neglijate, asa ca multi nu va aflati inca pe acolo, doar in readerul meu si nu din egoism (;)) - adica sa ma bucur doar eu de blogurile voastre) ci din lipsa de timp. Asa ca va rog sa ma scuzati - voi incerca sa incep sa le reactualizez in cel mai scurt timp:). Inchid paranteza.
Am intrat pe blog si am inceput sa iau la rand toate articolele pana cand am dat de acesta. Moment in care am realizat ca a trecut o gramada de timp si eu nu am scris nimic despre premiile desene... Asa ca multumesc din nou!:P 

Asadar astazi este vorba de un premiu oferit in urma participarii la concursul aniversar in urma extragerii automate facute de broscuta inlikz aici.
Mi-a placut foarte mult tema - pentru ca Magdei ii plac rochitele de printese. Desi trebuie sa recunosc ca m-am tot razgandit in ceea ce priveste rochita... Ah, da si pisicutele;)) ii plac - sper ca i-a placut si matzul meu alb.



Pana data viitoare..:)

2 comments :

claudia spunea... [Raspunde]

super,imi place,nici nu e cazul sa repet ca ai miini de aur,felicitari!!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Claudia ma bucur ca iti place! Magda chiar este o mica printesa:P

Trimiteți un comentariu