sâmbătă, 28 aprilie 2012

Tom si Jerry - Southbound Duckling

Buna!! Astazi vedem cel de-al 90-lea desen cu Tom si Jerry - Southbound Duckling . A aparut in 12 martie 1955 :D - primul desen din serie aparut in acel an.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.Tom si Jerry - Southbound Duckling

video via  youtube


Rezumat
Quacker vrea sa plece impreuna cu ratele salbatice in sud - in tarile calde:). Jerry ii explica diferenta intre el, un ratoi domestic si ratele salbatice, dar incapatanatul Quacker nu se lasa convins si incearca din rasputeri sa se alature stolului de rate salbatice.
Intr-una dintre incercari ajunge exact in gura lui Tom care isi cauta fericit cartea de bucate si pe langa incercarile dificile de a-l ajuta pe Quacker sa se alature stolului, acum Jerry mai trebuie sa il pazeasca si de motan. In cele din urma soricelul si ratoiul reusesc sa se urce intr-un avion cu destinatia Miami unde hotarasc sa se relaxeze pe plaja. Insa atunci cand sperau ca sunt in siguranta si au scapat de motan..... va las sa descoperiti singuri ce se intampla:D.

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

ms frumos....am dat sa ma uit un pik si pana la urma m-am uitat la tot...am ras..ms frumos

copilarim spunea... [Raspunde]

ma bucur ca ti-a placut!!:P

Trimiteți un comentariu