joi, 26 aprilie 2012

Weekend Handmade la Buzau (12-13 mai 2012)


copilarim
Weekend-ul Handmade este un eveniment cu traditie deja in Pitesti. Inca de la prima editie din iunie 2011, timp de doua, sau chiar trei zile, organizatorii au oferit artistilor prilejul de a-si expune lucrarile intr-un cadru bine organizat, expozitia fiind amenajata central, in imediata vecinatate a complexului Trivale, sau, in perioada Sarbatorilor de iarna, in interiorul Hypermarketului Real.

Pentru a sarbatori un an de activitate, in luna mai Alin Design inaugureaza o serie de colaborari in tara cu un eveniment organizat in Buzau. Acesta se va desfasura in perioada 12-13 mai si va fi gazduit in Galleria Mall Buzau (Bd. Unirii, nr 301A, etaj). Programul expozitiei cu vanzare va fi urmatorul: sambata, 12 mai - intre orele 10:00 si 22:00; duminica, 13 mai - in intervalul orar 10:00-20:00.


Pentru vizitatori intrarea este libera si din experienta editiilor trecute si aceasta se anunta a fi una plina de culoare, bun gust si lucrari confectionate manual acoperind o gama vasta de produse. Veti putea admira si, de ce nu, achizitiona lucrari unicat, sau realizate in serii limitate. Fie ca vorbim despre bijuterii, accesorii vestimentare, produse naturale de ingrijire, obiecte decorative, sau cu semnificatie religioasa - cu siguranta produsele expuse vor fi de cea mai buna calitate, aceasta fiind una dintre cerintele de baza care trebuie indeplinite de expozanti.


Participantii expozanti vor beneficia de urmatoarele facilitati: suprafata de expunere - aproximativ 2mp / expozant; masa si scaun asigurate de organizator; promovare – spoturi radio, afise, flyere, invitatii etc. Taxa de participare este 60 ron pentru amandoua zilele. 

Conditiile obligatorii pe care un expozant trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele: produse lucrate manual, fata de masa de culoare alba, panou expunere lucrari - acolo unde este cazul. Inscrierile se fac prin mail, la adresa de contact: alindesignevents@gmail.com, precizand urmatoarele date: nume si prenume, adresa completa, CNP, sau datele de identificarii ale asociatiei (Denumire / Adresa / Nr.ord.Reg.Com. / C.I.F.). Organizatorii vor trimite expozantilor selectati factura proforma in baza careia pot efectua plata, inscrierea fiind confirmata de acchitarea taxei de participare. 

Pentru orice nelamuriri si intrebari puteti contacta organizatorii pe mail alindesignevents@gmail.com sau telefon - 0746353250 , persoana de contact Alin Bratu.

0 comments :

Trimiteți un comentariu