joi, 14 iunie 2012

Bucuresti ComicsFest 23,24 iunie @ Saint Ink

Buna!!

Am o veste minunata pentru iubitorii de benzi desenate!! In perioada 23-24 iunie se va desfasura la Bucuresti ComicsFest la galeria saint Ink, str. Doamnei nr.3!

Detalii despre eveniment, participanti, locul de desfasurare veti gasi aici: bucuresticomicsfest.blogspot.ro. Eu voi prelua mai jos informatiile primite de la prietenii nostri de la RevistaCOMICS.ro, pe care ii urmarim cu drag!

"In ultimii ani, benzile desenate romanesti s-au bucurat de tot mai multa atentie culminand cu "Istoria Benzii Desenate Romanesti" si albume de exceptie ca "Elabuga", "Book of George" sau "Dim - Sarabanda in Golful Aden" cat si albume de webcomics cum ar fi "Comics.CevaMarunt.ro" sau publicatii periodice ca RevistaCOMICS.ro. Salonul BD de la Constanta a ajuns la editia a XXI-a iar Salonul European de Banda Desenata a devenit si el deja traditie, au aparut noi librarii de benzi desenate, ba chiar si o cafenea dedicata - ComicBook Cafe, expozitiile si concursurile s-au inmultit si apar tot mai multi autori talentati.

La
Bucuresti ComicsFest aveti ocazia sa le intalniti pe toate sub un singur acoperis: de la expozitii si  ateliere pana la sesiuni de autografe si live drawing si lansari de noi titluri. Aici veti gasi si librarii de benzi desenate cu romane grafice, manga, reviste cu supereroi si fanzine. Pe langa toate acestea vor mai fi expozitii de jucarii urbane si figurine, boardgames, animatii, fotografie, stickere, graffitti si multe altele.

Programul si detalii despre participanti, evenimente si locatie gasiti pe:
bucuresticomicsfest.blogspot.ro"


0 comments :

Trimiteți un comentariu