sâmbătă, 2 iunie 2012

Tom si Jerry - Smarty Cat

Buna!!
Pregatiti de portia de desen animat de sambata? Astazi ne uitam la episodul 95 cu Tom si Jerry - Smarty Cat. Acesta a aparut in 14 octombrie 1955. Sa ne asezam confortabil deci si sa ne distram impreuna ;)).
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley.



Tom si Jerry - Smarty Cat

video via  youtube


Rezumat
Tom primeste vizita prietenilor sai motanii Butch, Topsy si Lightning. Urmeaza sa se uite la cele mai faine filmulete pe care Butch le-a adus. Jerry este un musafir nepoftit si este dat afara de fiecare data cand vrea sa se uite si el la filme.
Primul film il arata pe Tom indragostit, facand serenade unei frumoase pisicute si bineinteles avand ceva treaba de rezolvat cu Spike. ( secventele sunt din Tom si Jerry - Solid Serenade ). Al doilea filmulet il prezinta pe Tom care incearca sa mearga la pescuit si sa treaca de Spike care pazea proprietatea (secvente din acest episod: Tom si Jerry - Cat Fishin').
Satul sa tot fie dat afara din casa, Jerry il aduce pe Spike, care dormea, la fereastra exact cand incepeau secvente din Tom si Jerry - Fit to Be Tied. Catelul nu apreciaza deloc hazul motanilor.. asa ca va puteti imagina un final de desen foarte animat, final pe care Jerry il surprinde pe camera.

0 comments :

Trimiteți un comentariu