marți, 19 iunie 2012

"Copilarim in Dulcea Mea Casa" - 05. Mingea


Bine v-am gasit!!
"Maratonul Jucariilor" a ajuns la tema cu numarul 5: Mingea. Pentru cei care nu stiu, marti este ziua in care Oana alege tema. Mingea este o jucarie pe care o indragim indiferent de varsta. Eu am ales sa crosetez si cred ca multi dintre cei care indragesc jucariile amigurumi se vor bucura de modelul pe care vi l-am pregatit pentru carticica. Mai ales ca mingiuta  nostra se poate transforma in cateva personaje simpatice! Modelul prezentat astazi este simplu, dar are un element de efect - fâșâitul! De aceea cei mici sigur vor fi incantati de aceasta si o vor indragi pe loc.



Proiectul il voi incadra ca grad de dificultate la plus 7 ani (dar, cred ca poate fi realizati si de copilasi ceva mai micuti, sub supraveghere - depinde de abilitati si cunostintele pe care le au in lucrul cu croseta).

Oana a cusut o mingiuta despre care puteti citi mai multe si pe care o puteti admira aici: Copilarim in DulceaMeaCasa - Mingea.
Mai ramane sa spun ca toate materialele folosite la realizarea acestor proiecte sunt noi, achizitionate de noi special pentru aceste jucarii. Modelele, modul de realizare si observatii interesante le veti putea gasi in carte. Iar daca va plac foarte mult jucariile realizate de noi - vom crea mingi in editie limitata, special pentru voi!
Daca vreti sa va amintiti, sau ati ratat celelalte teme le puteti (re)descoperi aici:
Eu ii multumesc pentru tema Oanei si abia astept sa vad ce mi-a pregatit pentru martea urmatoare - ultima in care ma provoaca in cadrul acestui  "Maraton al Jucariilor". Pana atunci ne vedem vineri cu tema aleasa de mine:).

0 comments :

Trimiteți un comentariu