miercuri, 31 octombrie 2012

Bye bye octombrie - layout

Buna. A mai trecut o luna, o luna pliiiiiiina cu de toate:). O luna sub semnul frunzelor care isi schimba culoarea si calatoresc prin aer spre pamant, pe care il imbraca fosnind. M-am bucurat luna aceasta sa pot face din nou un layout cu doua fetite:D. Prietenii stiu de ce. 
Am folosit si cateva brushuri - la cadru si titlu si semnatura, tot din seria veche...:D.
In noiembrie se anunta iar foarte foarte multe de facut. Cartea este inca la redactat, povestea tutorial pentru Revista Atelierul continua maine cu un episod de care sunt foarte incantata, la provocarile verzi pregatim de zor proiecte si astea ar fi doar o parte dintre activitatile notate in carnetel.
Luna aceasta am facut un cadou blogului - crestem, si ... va urma cat de curand o schimbare. Nu stiu daca o vom inaugura din decembrie, sau din ianuarie - depinde de timp si partea tehnica. :)
Pe maine!!

4 comments :

Clubul Magic spunea... [Raspunde]

Asteptam cu interese cel din luna noiembrie. pup
AlinaS.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Clubul Magic Iese, iese, mai greu:D dar iese:)!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

pai a fost luna octombrie, luna recoltelor bogate, nu putea sa lipseasca roadele si de aici...te asteptam cu hainutele noi si...pregatesc eu baloanele pentru inaugurare :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa fluture de badminton singing in the rain. te rog... am zis sa ma joc ... pentru ca apoi trecem la un alt nivel ;)

Trimiteți un comentariu