luni, 1 octombrie 2012

" O zi din viata mea" - La multi ani, Buni!

Octombrie, 1 octombie:). 
... si azi e ziua lui Buni. De fapt o sarbatorim si pe 6 si pe 8. Si ma refer doar la octombrie
Am intrebat-o ce si-ar dori sa primeasca si mi-a zis: "o crizantema visinie". Eu eram "omul cu florile " in casa.. Inca mai sunt, dar nu ca pe vremuri. Motivul absentei este nu ca nu mai iubesc florile, sau ele pe mine... Motivul este ca majoritatea florilor din "florarii" ... nu prea mai sunt flori. Sunt artificiale "pana in maduva tulpinii" si nu asta ar fi problema ci "parfumul impus" ... si ca sa ma intelegeti mai bine, chestiunea se practica de la magazine la vanzatorii ambulanti (Ca o paranteza, asa am cumparat eu la Bucuresti un buchet mare de ghiocei cu miros de parfum bulgaresc.. de trandafiri. Divin, nu?:P Si tot de la o florarie: "domnule, freziile nu au miros, decat foarte slab. dar le dam cu putin parfum si se rezolva".).
Asa ca azi, pentru ca inca bunicutele cu galeti de flori din gradina nu au aparut la colt de strada, am ... crosetat o crizantema visinie. Poti jura ca e vie:).

O tot crosetam azi noapte in minte.. asteptand cu mare nerabdare sa se faca zi! Am terminat de curand si lumina soarelui nu m-a mai ajutat cu pozele. Insa... lui Buni i-a placut mult si asta conteaza:D. 
Prima zi din octombrie a fost calduroasa si cu un soare minunat care ne-a zambit pe cer, cu fire ce au devenit petale si... cu ruginiu, apa ruginie mai precis. M-am si amuzat amintindu-mi de momentele cand blocul era in constructie si eu micuta de tot... si veneam "in vizita pe santier". Si atunci curgea apa la fel de ruginie la baia mica.. Lasa dare pe chiuveta.

Am primit si o provocare de la malul marii, de la Luiza - "Alegeti subiectul" si am zis sa imi aleg O zi din viata mea. Si-am povestit mai sus (din chiar mai multe zile). Ah... sa va mai spun ceva, Buni a mea e nascuta la mare, in Constanta. :) Asa ca salut marea... si plec la o scurta plimbare cu Dodo.

Bun venit Octombrie:)!

13 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Frumos ca va mai daruiti cadouri de acest fel in familie.Cadouri muncite,zic.Cred ca Buni a ta e tare mandra de tine.Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Da i-a placut foarte mult. Pozele nu ma ajuta f mult, dar arata exact ca si crizantemele acelea mici ciufulite vizinii:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Da i-a placut foarte mult. Pozele nu ma ajuta f mult, dar arata exact ca si crizantemele acelea mici ciufulite vizinii:D

Anonim spunea... [Raspunde]

Frumos cadou. Un cadou ce ramane, ce inseamna muuult! multumesc pt participare. La multi ani pt buni :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza-Cristina Multumim mult:)! Sa fie:D!

Gianina spunea... [Raspunde]

Ce frumos cadou!Sa-ti traiasca buni cat mai multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Multumesc mult de tot:D !!

AlinaS. spunea... [Raspunde]

La multi ani bunicii tale! Cu sanatate si numai bucurii!
Foarte frumoasa crizantema! Sa o dai si tu cu parfum si .... se rezolva si cu mirosul ;)).

Zi frumoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. merci Alina sa fie:)). cat despre parfum Fereasca Sfantul. Fiecare cu parfumul lasat de la Dumnezeu, ca sa zic asa:)))).
Dar o pot pune langa o crizantema naturala cand om lua;). Si se transfera. Cine stie:))))

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

La multi ani si de la Ploiesti!!!! Iar crizantema ta nu se va ofili, cu sau fara parfum.

ghemulet spunea... [Raspunde]

La multi ani pentru buni....i-ai facut cel mai frumos cadou...

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Multumim, multumim!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet sa stii ca a fost o surpriza:D :P

Trimiteți un comentariu