duminică, 30 septembrie 2012

Layout de septembrie 2012

Buna!
Iata ca mai scriem o pagina in jurnalul hainutelor de blog. Le gasiti daca doriti sa va amintiti pe pagina Desen,  in meniu. Luna septembrie m-am gandit ca ar fi frumos sa calatorim putin in timp, sa ne amintim de a doua hainuta a blogului nostru, din 2010 - Copilarim layout -02- . Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!! Am transformat astfel desenul in stampila si am folosit o serie de alte brushuri pe care le-am gasit salvate in programul de editare. Din pacate nu mai siu de unde, asa ca nu pot spune decat ca nu sunt facute de mine (asta in loc de credit:P). Am pastrat cele doua fonturi din titlu (imi plac tare mult) - primul pentru numele blogului si al doilea am de gand sa il dolosesc si pe viitor pentru "tema". 
Cromatica am stabilit-o vorbind cu Oana, ea mi-a raspuns cand am intrebat-o ce culoare are septembrie - galben. Asa ca, pentru ca si eu simteam nevoia de soare, in continuare, am mers pe aceasta idee. Sper ca v-a placut. 
Si astfel ne luam la revedere si de la prima luna din toamna! Maine e 1 octombrie asa ca fug sa vad ce pregatiri mai pot face (Octombrie e luna lui buni si o tot sarbatorim: si pe 1 si pe 6... chiar si pe 8! poveste lunga, ca tot e duminica.. ziua povestilor:P.)

6 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Abia astept maine sa vad care e pe octombrie.
Seara frumoasa!

AA spunea... [Raspunde]

Ce mult imi place noua hainuta!!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. Am reusit azi noapte tarziu sa o termin:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru
ce ma bucur:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ohhh, a trecut si septembrie....nu-mi vine sa cred...frumoase hainute "vechi", bun venit hainute "noi".

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da nici mie nu imi vine sa cred uneori ce repede trece timpul:D

Trimiteți un comentariu