luni, 10 septembrie 2012

Artistul lunii la Chic and Sweet Events

Acum doua luni (lol), ok.. cam ambiguu trebuie sa recunosc. Reluam, luni, pe 20 august  am primit o veste minunata! Copilarim a fost ales: Artistul lunii. Multumim mult Chic & Sweet Events, sponsorului si voua tuturor celor care ne sustineti si credeti in noi!! A fost o mare bucurie:)!!!

Am primit o diploma foarte frumoasa - hihi, o puteti vedea in deschiderea articolului, dar si in meniul din stanga al blogului- si un premiu care a sosit la noi saptamana trecuta, l-am fotografiat si asteapta cuminte sa terminam curatenia de toamna si sa imi reinstalez "atelierul". Sau sa il reinventez...:)).

Inainte sa va arat si poze cu premiul vreau sa va reamintesc ca The Chic and Sweet Events  promoveaza si sustin artistii romani. Daca sunteti artizani si va doriti sa va faceti creatiile cunoscute intrati ii puteti contacta si puteti participa la rubrica artistul saptamanii. Desi este la inceputul proiectul creste foarte frumos:) si ne promite multe surprize!!




6 comments :

Prof. drd. Florentina Teacă spunea... [Raspunde]

Felicitari!!! Multe felicitari! Ce premiu frumos, mi-au ramas ochii lipiti pe ecran...

copilarim spunea... [Raspunde]

@handmade.in.covasna Si eu am patit la fel cand l-am vazut.... mai putin si ma voi putea bucura si eu de creatie din plin... dar pana atunci, la treaba:D
merc mult:*!!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Felicitari ..meritati din plin..mult spor la mesterit lucruri frumoase cu acele materiale primite

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Merci mult:)!! Sa fie:D!

Gianina spunea... [Raspunde]

Spor la curatenie,s-o termin mai repede sa nu-ti fuga inspiratia...felicitari pentru premiu!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina \
sa fie draga mea, sa fie!!!

Trimiteți un comentariu