sâmbătă, 8 septembrie 2012

Tom si Jerry - Royal Cat Nap


Buna!! Astazi vizionam episodul 111. Acesta se numeste Royal Cat Nap si a aparut in 7 martie 1958 - este al doilea aparut in acel an ... ultimul an din seria pe care o vizionam impreuna, realizata de William Hanna si Joseph Barbera.

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 
Trivia: Ultimul filmulet din seria Muschetarilor. (via)




Tom si Jerry - Royal Cat Nap

 video via  youtube


Rezumat
Jerry si Tuffy cuceresc masa plina de bunatati care se afla in incaperea regelui.. Micutul soricel mai ca il sufoca pe rege cu un bob de strugure, noroc cu Jerry care il salveaza in ultimul moment. Insa, intr-o clipa de neatentie, Tuffy sparge o cana trezindu-l pe suveran.
Tom este chemat de urgenta si regele ii cere sa nu mai fie deranjat de muschetari, altfel il va lasa... fara cap. Tom tine la capul sau asaca face tot posibilul sa respecte porunca regelui, desi soriceii isi dau silinta sa ii pune constant bete in roate. Totusi, o sageata il face pe motan sa slobozeasca un strigat care trezindu-l pe rege din somn .. pare a-i pecetlui soarte. In acel moment insa, Tuffy isi face aparitia si il adoarme pe rege cu un cantec. Dupa ce le multumeste pentru gest, Tom reia duelul, caci, asa cum spune micutul Tuffy in final "c'est la guerre" (asa-i la razboi:P).

0 comments :

Trimiteți un comentariu