duminică, 2 septembrie 2012

"Din nou.. la scoala"

Cum se facea 1 septembrie in sufletul meu de elev se dadea o batalie: bucurie - incepe scoala, mergem sa luam rechizite (caiete, imi placeau foarte mult caietele noi:D), pregatim carti (si manualele imi placeau, chiar am avut destul de multe cumparate - si inca le mai am pe norocoasele de limbi straine si.. care or mai fi supravietuit curateniei - eu de pastrat am pastrat tot), faceam coperti (asta cand nu cumparam, cand le cumparam puneam doar etichetele - ah etichetele alt moment de bucurie). Gandul ca imi revad colegii, uniforma care imi zambea de pe umeras, cu gulerasul alb si batistuta in buzunar si.. da, bineinteles bentita alba. Ahhh si aerul acela curat de dis de dimineata, cand deschideam geamul si ma intampinau gugustiucii... linistea si pacea din cartier, si scoala noastra cu teren de sport enorm. 

Bineinteles tot de la 1 septembrie se punea si problema temelor ... sunt gata (nu).. Cum de nu sunt gata??? Si mai ales de ce? Si da-i si planifica timpul ramas cat mai bine ca sa fie gata. Of, zau daca stiu de ce nu reuseam niciodata sa termin tot, tot.. pana in septembrie. Eu .. elev silitor:)). Dar sa fim seriosi... vara.. cu dupa-amiezele care imbiau la somn, cu jocuri si jucarii si aventuri copilaresti in spatele blocului. Ah!! Si ne jucam si de-a scoala, sa nu cumva sa credeti ca stateam si frecam menta toata ziua (de fapt cred ca de frecat menta doar de doua ori s-a intamplat cand eram la bunici si ne-au aratat tufele cu menta - si am frecat cateva frunze sa simtim miros proaspat de menta). Asta era singurul "of" temele. Si emotia aceea ca sper sa fie bine, sa iau nota buna pe caietele de teme. Ah.. nu stiti despre ce vorbesc..... Ati zis ceva de dinozauri?? Mda.. despre acea perioada vorbesc, desigur.

Avem CONCURS!!!!! Sarbatorim cele deja peste 1500 de articole publicate pe blog (:D) si vrem sa va multumim si voua ca ne urmariti si sustineti (ii salutam pe cei peste 250 de prieteni pe Copilarim-facebook, pe cei peste 100 GFC - de aici de pe blog si pe toti ceilalti care ne cititi!). 

Tema: " Din nou... la scoala"- creati ceva care va duce cu gandul la scoala. 
(creatii literare, culinare, lucru manual, desen etc)

Regulament: Puteti participa cu o singura lucrare *. Aceasta trebuie sa fie noua, realizata pentru acest concurs. 
* Daca sunteti mai multe persoane din aceeasi familie, sau impartiti un blog puteti bineinteles participa fiecare cu cate o lucrare, nu uitati insa cand va inscrieti sa va treceti numele vostru, nu al blogului comun (sau si numele vostru langa cel al proiectului).

Participare: Realizati un articol pe blog (daca aveti) in care sa mentionati ca participati la acest concurs si sa scrieti despre creatia voastra cateva cuvinte - vrem sa stim de ce va duce cu gandul la scoala mai ales:D! Inscrieti articolul respectiv in concurs pe aceasta pagina, adaugandu-l cu Add Link in colectia de mai jos. 
Daca nu aveti blog imi puteti scrie pe adresa de mail copilarim[@]gmail[.]com un mail cu subiectul "concurs copilarim", in care sa imi trimiteti fotografia/fotografiile cu creatia voastra (si textul) si eu va voi adauga in concurs. 
Premii**:
Toti participantii la concurs vor primi cate o diploma de participare, virtuala, creata special pentru acest concurs.
- O papusica de colectie crosetata (amigurumi) intruchipand unul dintre cele 4 avataruri ale echipei provocarilor verzi (modelul va fi cel folosit pentru aceasta papusa - Papusa Ramo, in colectia 11-15cm ). Papusa va fi realizata special pentru castigator, imediat ce isi va alege personajul preferat.
- O pereche de mitene model propriu (Penguin Mittens ).
- Un carnetel personalizat cu o Bufnita Inteleapta .
** Toate premiile vor fi lucrate dupa ce vom afla castigatorii concursului! Imaginile prezentate in bannerul de concurs sunt orientative.

Durata2 septembrie (00:00) - 6 octombrie (23:59)
 


Nota: Cand adaugati link-ul in formularul de inscriere, folositi ctrl+v, scriptul care protejeaza blogul va impiedica functia right click. Pentru orice nelamurire sau problema scrieti-ne:)
Nu este obligatoriu sa ne urmariti prin Google Friend Connect sau pe facebook pe pagina Copilarim decat daca doriti. Deasemenea nu este obligatoriu sa scrieti despre concurs si sa il faceti cunoscut, dar ne-am bucura daca ar participa cat mai multa lume :).
Pentru orice nelamuriri sau intrebari, ne puteti scrie pe adresa noastra de mail: copilarim[@]gmail[.]com - va rugam sa scrieti la subiect concurs copilarim.

27 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa tema concursului! Si de premii ... nu mai spun. Multumim! Mult succes tuturor, iar voua cati mai multi participanti.
Zi frumoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. Ma bucur ca iti plac:D! Imi era chiar dor de un concurs organizat aici pe blog:)

Anonim spunea... [Raspunde]

Cine nu iubeste vacanta de vara? Si, la fel de mult ca tine iubeam si eu inceputul anului scolar, din aceleasi motive. :)

Victoria G spunea... [Raspunde]

Pentru acest concurs cu siguranta imi rup cateva ore si ma alatur si eu! :) La cat mai multe postari!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Victoria G
Te asteptam cu drag :D

Gianina spunea... [Raspunde]

La cat mai multe aricole si prieteni!Sper sa am inspiratie sa vin si eu cu ceva...

copilarim spunea... [Raspunde]

@creatiimanuale :D da, ce vremuri frumoase.:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina multumim mult si te asteptam:D

RamonaM spunea... [Raspunde]

Dragelor, am cusut doi saculeti sambata pt fetite,....pot participa la concursul vostru avand in vedere ca i-am facut sambata, cu o zi inainte de anuntul vostru? Va pup

copilarim spunea... [Raspunde]

Da, sigur. Trebuia sa il pornesc pe 1 doar ca am zis sa las Tom si Jerry sambata sa nu schimb. :P Bafta scumpicilor la gradi!!! si tie la concurs:D

Angi spunea... [Raspunde]

Imi place tema si m-am apucat deja sa fac articolul care insoteste creatia, pentru a participa si eu ,pentru prima data la un concurs pe blog.Si eu imi aduc aminte cu placere de vremea cand eram scolar.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Ne bucuram si abia asteptam sa il citim si sa admiram creatia:)!! Multa bafta:)!!

Angi spunea... [Raspunde]

E prima data cand trimit postare cu butonul albastru si nu stiu daca mi-a iesit.Vad ca apare de 2 ori numele meu.Intr-adevar am completat de 2 ori linck-ul,numele si e-mail-ul apoi m-am incurcat..

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
A iesit:)! Voi sterge eu dublura:D! Acum merg sa citesc:D, bafta multa!!

claudia spunea... [Raspunde]

super....mi-ar placea sa ma inscriu,o sa vad,din pacate timpul imi lipseste...va doresc un frumos Weekend!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@claudia sper pana in octombrie sa prinzi o fereastra - mi-ar placea mult sa vad ce ai crea:D.
Iti multumim!! Si noi iti dorim la fel:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Gataaaaa! Mi-a luat mai mult sa fac articolul si sa lucrez la poze, decat toata treba de...inceput de an scolar. Sper sa va placa tuturor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Wow!!! Dar voi 'ati intrat in paine ca sa spun asa:D'
Super fain!!!
bafta:D

Angi spunea... [Raspunde]

Rux,te rog frumos,daca stii,ajuta-ma cu un raspuns.Vreau sa trimit un tutorial pentru concursul 17 sept-1 nov de pe Ilovehandmade.In regulament se spune ca tutorialul nu trebuie sa apara in alta parte.Nici chiar pe blogul celui care trimite.In acest caz, dupa ce scrii si trimiti tutorialul trebuie sa-l stergi de pe blog sau sa-l modifici substantial pe blogul tau?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Mai bine il trimiti modificat fata de cum este pe blog:). Din cate imi amintesc el mai poate aparea si pe blogul personal dar sub alta forma.:)
Ori ca il modific pe blog sau il trimiti modificat, scris altfel decat apare pe blog e cam acelasi lucru. eu zic ca mai bine il reformulezi si rearanjezi pt concurs decat sa schimbi ce e deja publicat:D.

pupici

Angi spunea... [Raspunde]

Nu e publicat.Nici nu l-am scris pe blog. Il am pe hartie .Dar ma gandesc..Daca il scrii pe blog ptr. a-l trimite, deja il ai acolo,incat ori il stergi ori il modifici pe blogul tau .Multumesc .Te pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
Daca nu e pubicat e mult mai simplu. Realiza-l in word, il trimiti pe mail (cu pozele atasete) si apoi te anunta ei daca e ok pt concurs sau mai trebuie modificat.
Dupa ce il publica pe blog, il poti publica si tu la tine, dar altfel formulat decat cel aparut pe ilovehandmade.
Nu e nevoie deci sa il publici la tine ca sa te inscri. il trimiti pe mail
"_"

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Nu puteam sa lipsesc de la o tema atat de draguta,asa ca am venit pe ultima suta de metrii :)Ma primiti si pe mine ?:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@micaela gh Sigur ca da!!:)

Gianina spunea... [Raspunde]

Si eu off...ca n-am reusit sa-l pun la timp...
http://gianinaporojan.blogspot.ro/2012/10/din-nou-la-scoala.html

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina
Tie trebuie sa iti trimit un reminder:D!!!! Imi pare rau ca ai ratat extragerea automata... dar diploma virtuala de participare tot primesti!!!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Da?Multumesc,e o surpiza,nu stiam de diploma...
pai data viitoare sa-mi dau un sut ceva,hi,hi....

Trimiteți un comentariu