luni, 17 septembrie 2012

Who loves Rux... si cateva ganduri

Buna!!

Cum sa incep saptamana mai bine, decat amintindu-mi de vinerea ce tocmai a trecut si o surpriza tare frumoasa? Si... mai mult de atat, impartind bucuria cu voi ( sa se ia:P).

Dupa cum stiti, sau aflati acum, din martie sunt si redactor voluntar pentru Revista Atelierul. Si-mi place!! Mult, mult. Este poate inca unul dintre acele exemple ca se poate. Si o sa va povestesc de ce spun acest lucru. Uneori se intampla in viata sa ... alegem. Si incepem proiecte; le cladim de la zero, pas cu pas (sau caramida peste caramida). Si se mai intampla sa ni se spuna ca tot ce facem e in zadar, "dust in the wind" ca pierdem vremea, sa vedem de lucruri serioase.. etc. Mai mult, ni se sugereaza mai mult sau mai putin pe fata ca ... nu avem stofa de, ca nu putem si alte "incurajari" de genul. Bineinteles, binevoitoare. Eu cred ca... se poate. Si pana acum mi-am demonstrat ca POT. Si... spun asta pentru ca sunt multi visatori, multi oameni care nu indraznesc, multi oameni care nu isi urmeaza visurile.. si ar trebui sa incerce:).

Pe de alta parte, dupa multa munca si daruire, apar acei oameni minunati care cred in tine, care iti daruiesc la randul lor o vorba buna, o incurajare, iti apreciaza munca si te sustin. Si poate dura mai mult, sau mai putin... dar si cand se intampla!!! Simti ca plutesti, simti ca tot ceea ce ai facut nu a fost in zadar si nu a ramas fara ecou si vrei sa strigi din tot sufletul MULTUMESC!!

Sa revin totusi! Stiam ca va urma sa se publice un interviu cu si despre mine in revista - logic, doar eu l-am completat. Nu stiam cand si nu stiam cum va arata si.. nici titlul, sau introducerea. Asa ca vineri, cand am vazut articolul ar fi trebuit sa ma filmez...  Da, stiu, sunt euforica si entuziasmata, scriu si ma comport ca un copil, de multe ori. Aici pe blog pot fi cum imi place pentru ca .. doar copilarim nu?

Am vorbit despre mine si Revista Atelierul, despre mine si creatiile care imi infrumuseteaza viata, despre 3 dintre oamenii pe care ii admir, respect si care imi infrumuseteaza viata si.. despre multe alte lucruri. Daca sunteti curiosi va las link ca sa cititi intreg articolul: We love Rux! (multumesc Mihaella)

Sunt foarte fericita ca a venit si Rha si am planuri creative cu ea, pe langa curatenie de toamna (lol), pregatiri si multe altele... Ma bucur sa vad ca participati la concursul Din nou ... la scoala. Abia astept sa va pot oferi trei premii din suflet in octombrie!!

Pregatesc Tutoriale si intamplari misterioase in Revista Atelierul special pentru voi!! M-am gandit la o mica poveste - tocmai buna pentru detectivi, voie buna si mistere. Sper sa va placa - este modul meu de a va multumi pentru tot. Deasemenea nu am uitat de carticica pe care o realizez cu Oana - Maratonul Jucariilor - Copilarim in DulceaMeaCasa, am amanat putin pentru ca o asteptam si pe Rha. Iar la Provocari Verzi lucram intens:D. Pregatim o multime de lucruri frumoase. Am luat o scurta pauza la Scrapper in Romania, dar luna viitoare echipa DT se intoarce din "vacanta" cu o provocare propusa de mine. :D Sper sa va placa!!

Am reinceput duminica sa va aduc povesti animate, si, pentru ca Tom si Jerry (1940 – 1958: Hanna si Barbera/MGM) se apropie de final... ma gandesc ce serial nou sa incepem sambata:D. Am cateva idei, am si cateva preferinte mai vechi notate pe caiet... nu ma supar daca mai veniti cu propuneri!

Acestea fiind spuse, va doresc o saptamana plina de bucurii, spor la scoala, celor care incep azi cursurile si... sa ne citim cu drag!!

4 comments :

Prof. drd. Florentina Teacă spunea... [Raspunde]

Felicitari, draga Rux! Si la mai mare!

copilarim spunea... [Raspunde]

@handmade.in.covasna

sa fie:) merci mult!!

ghemulet spunea... [Raspunde]

felicitari pentru articol..esti o persoana minunata draga Rux...

ghemulet spunea... [Raspunde]

P.S.we love rux too :)

Trimiteți un comentariu