luni, 3 septembrie 2012

Handmade la Satya (Eveniment vanzare produse handmade - Bijuterii pentru Catei)

Trebuie sa va povestesc despre un eveniment extrem de frumos!! Ma voi adresa mai intai creatorilor:). Acest targ organizat in Bucuresti, in incinta Casei Satya (adresa - Banu Manta 25, langa Pasaj Basarab) este un excelent prilej de a va face cunoscute creatiile si de a ajuta niste animalute dragute. NU se percepe taxa de inscriere, doar o donatie din vanzarea produselor un procent intre 10% si 40 % catre pusculita destinata catelusilor. 
Va puteti inscrie si puteti afla informatii suplimentare apasand pe imaginea de mai jos (veti fi directionati catre pagina cu inscrieri):
 

Iubitorilor de lucru manual, iubitori de animalute sper sa puteti participa - intrarea este libera, dupa cum vedeti fiecare artizan va darui un procent din vanzari pentru animalute. Sambata si Duminica viitoare pe 8 si 9 septembrie intre 10:00 si 18:00 - Handmade la Satya - puteti admira si cumpara creatii realizate cu drag si ajuta astfel animalutele.
Eu nu voi putea ajunge dar voi trimite cateva modele (fotografii) cu hainuta pentru catelus, papusi amigurumi... Sau daca vreti sa comandati ceva cand se va desfasura evenimentul (SAMBATA 8 si DUMINICA 9 septembrie) imi puteti scrie un mail, sau ne intalnim pe yahoo messenger (puteti vedea cand sunt online pe blog, in meniul din stanga). As fi mai mult decat fericita sa stiu ca aduc fericire cuiva si in acelasi timp pot ajuta animalute care au nevoie. Si Dodo va multumeste:).
Iata si comunicatul:

Ce inseamna Bijuterii pentru Catei?
Sunt bijuterii normale pe care le poarta cu pasiune si dragoste orice femeie, insa scopul acestora este ca un procent din pretul de vanzare sa fie donat catre animalele din strada sau adaposturi!
Am dorit mereu sa ajut animalele fara stapan! Iar in momentul cand am deschis Atelierul Handmade am stiut ca de acolo voi directiona o suma de bani catre ele.  Asa am dat viata acestei campanii!

Cum functioneaza!
Lunar avem un alt voluntar sau o alta asociatie care beneficiaza de pusculita lunii in curs. Acestia sunt propusi de catre cineva din afara atelierului!  primul venit primul servit! :)
Este o campanie de ajutorare a asociatilor si voluntarilor care se ocupa de animalele fara stapan. In luna august a fost doar online acest eveniment! Insa acum am crescut si dorim sa ne si cunoastem.

In cadrul acestei campanii artizanii doneaza din vanzarea produselor lor un procent intre 10% si 40 % catre pusculita lunii in curs. Lunar alegem o alta asociatie sau un alt voluntar propus de catre cineva!
In prima luna , atunci cand am lansat aceast proiect beneficiarul a fost Jurnalul unui Voluntar pentru care am reusit sa strang 428 de ron ( aceasta suma se va mari - mai avem 3 comenzi de onorat )
In luna septembrie beneficar va fi Asociatia Sf. Francisc - DL. Marian 
Iar pentru luna ocotmbrie avem in plan deja un voluntar si anume Alina Alinab!

Cum am crescut!
Incepand cu luna septembrie, vom organiza impreuna cu Casa Satya in fiecare week end un targ cu vanzare care sa sprijine aceasta campanie!
 
Cautam persoane care sa participe la targ pentru s-ai vinde produsele! In acest moment nu se percepe taxa de inscriere, ins asingura conditie este ca acestia sa doneze catre voluntarul lunii in curs un procent intre 10% si 40% ( Sau la alegere ce suma doresc ei !
Pentru a sprijini promovarea acestui event am realizat si o invitatie pe care artizanii o pot folosi sa invite clientii lor la targ!Am avut si artizani care nu au putut ajunge la acest prim event dar au gasit o solutie si anume - au donat produse - acestea sunt doante 100% ( adica toti banutii sunt oferiti camapniei!

Sa vorbim putin despre produsele donate!
Aceste produse doante pot fi trimise la mine sau prin intermediul altor persoane la targ.
Acolo vom face o masa separata cu toate aceste produse , vom avea tag-uri pt fiecare artizan si o descriere a produselor cu pretul comunicat.
Normal ca urmeaza ca in urma event-ului sa avem si un feedback - vom face  poze care vor ajunge la artiznaii participanti cat si la cei care au donat.

Avem lista deschisa pt cei care doresc sa se inscrie!
Pentru mai multe informatii despre targ si eveniment ma pot contacta la adresa de mail
g.atelier.handmade@gmail.com
sau pe pagina MM Handmade Atelier

0 comments :

Trimiteți un comentariu