sâmbătă, 15 septembrie 2012

Tom si Jerry - The Vanishing Duck


Buna!! Astazi vizionam episodul 112. Acesta se numeste The Vanishing Duck si a aparut in 2 mai 1958. Acesta este antepenultimul episod din seria animata cu Tom si Jerry realizata de W. Hanna si J. Barbera, ceea ce inseamna ca la sfarsitul lunii vom mai incheia un capitol animat!! Dar pana atunci...

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 
Trivia: Ultimul episod din seria produsa de Hanna si Barbera  in care apare ratoiul Quacker, dar si unul dintre putinele in care Tom iese invingator. (via)



Tom si Jerry - The Vanishing Duck 

video via  youtube


Rezumat
Se face ca stapanul casei nu a uitat de aniversarea sotiei, Joan si ii face o surpriza cumparandu-i un ratoi  - Quacker care sa ii cante la multi ani. Suprizele se tin lant si cei doi pleaca la restaurant, sotul linistind-o pe sarbatorita in privinta ratustei - motanul era afara din casa.
Tom insa este pe faza si auzind noutatile, imediat ce stapanii pleaca la restaurant, intra in casa. Quacker ii canta si lui "la multi ani" - dupa care este bineinteles fugarit si se salveaza in casuta lui Jerry. Cand vrea sa ii arate soricelului ca motanul este in casa, ratoiul este prins de Tom.
Salvat de catre soricel, Quacker nimereste intr-o cutie cu crema care te facea sa dispari. Dandu-si seama de calitatile acestei creme el se transforma in ratoiul invizibil si il salveaza pe Jerry. Apoi cei doi devin invizibili si il sicaneaza pe Tom.
Motanul fuge mancand pamantul iar cei doi nazdravani se amuza pe seama lui. Planul lor este insa aflat de Tom care, furisandu-se in casa, foloseste la randul sau crema si ii fugareste pe cei doi poznasi.

0 comments :

Trimiteți un comentariu