vineri, 28 septembrie 2012

3 stele si visuri

 Buna:)!
 Am facut acest mini card special pentru cineva drag:). Am o mare pasiune pentru plicurile handmade origami si aveam unul verde foarte frumos... dar doar nu era sa il trimit gol (asta e pretextul evident - aveam de gand de la bun inceput sa fac o mica felicitare:D).
De pe vremea cand al meu drag Canon Pixma ip1500 mergea (*oftat*) am cateva stampilute imprimate pe care le-am castigat la provocarea din ianuarie anul acesta la LiaStampz.Si pentru ca imi facea cu ochiul si eu abia asteptam sa o decupez si colorez si integrez in mini felicitare, am zis sa vad si care e tema la concurs si intamplarea a facut ca aceasta sa fie #25 "3 of Something". Pai.. am 3 stele, 3 semne de exclamare si trei cartoane diferite. Unul e un galbui asa (baza felicitarii), unl rosu... si unul colorat:D. :) Asa ca... voi onora aceasta provocare, mai ales ca folosesc o stampila desenata de Lia
Ei bine... Intre timp mini felicitarea a ajuns la destinatie.:D Sper ca aduce veselie si bucurie! Pe mine, ori de cate ori o zaresc pe fetita, ma face sa zambesc si sa imi amintesc de (era sa zic copilarie) vremea cand ma pregateam pentru admiterea la liceu, cand, ieseam pe balconul pe atunci fara geamuri... si priveam Luceafarul punandu-mi dorinte ;)).



10 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Vai cat de dragalasa eee!!! Si ce frumos faci tu pozele astea, mii de felicitari Rux :)

Anonim spunea... [Raspunde]

http://simplyuniqueword.wordpress.com/2012/09/28/709/ Te provoc! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru Merci:D!! ma bucur ca iti place

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza-Cristina Voi raspunde cu drag provocarii saptamana viitoare :D!! Merci:)

Gianina spunea... [Raspunde]

Nu cred ca ar putea sa nu bucure felicitarile tale,mie imi plac mult...si aceasta e una frumoasa si semnificativa!Bravo!
Bafta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :) iti multumesc mult:D!

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Ce frumoasa e!!! Multumesc mult, Rux draga! Chiar ma gandeam ca papuselele le-am fotografiat, dar felicitarea nu. Eu am facut-o cadou mai departe, insotita de o mica dedicatie si a fost foarte apreciata! Voi scrie si eu despre minunatiile pe care mi le-ai trimis, in curand.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexandrrra Cu mare drag:D!! Ma bucur mult ca ti-au placut :D!!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Felicitari...pentru felicitare! E superba, colorata, animata, vesela si...facuta de mana ta....ce cadou mai frumos poate primi cineva care apreciaza lucrate de mana?

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa Am o chestie cu mini felicitarile. Imi place tare mult sa le fac!! - asta a fost asa o revelatie de moment::P

Trimiteți un comentariu