sâmbătă, 29 septembrie 2012

Tom si Jerry - Tot Watchers



Buna!! Astazi vizionam episodul 114. Acesta se numeste Tot Watchers si a aparut in 1 august 1958. Tom si Jerry,  in ultimul episod produs de William Hanna si Joseph Barbera. Sper ca v-a placut sa va reamintiti de aceasta serie animata frumoasa care ne-a amuzat copii fiind. Nu uitati ca o puteti revedea oricand aici: Tom si Jerry - Hanna si Barbera (1940 – 1958). Filmuletele sunt incarcate de diversi utilizatori, nu ne apartin (va rugam sa ne semnalati daca cumva un clip nu mai este valabil, pentru a-l putea inlocui - multumim).

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 
Trivia: A doua si ultima aparitie a dadacei si bebelusului pe care le stim din Busy Buddies, dar si ultima aparitie a lui Spike, bineinteles in aceasta perioada. (via)



Tom si Jerry - Tot Watchers

video via  youtube


Rezumat
Va mai amintiti de Jeannie? Cum cine? Dadaca tinerica .... cea care vorbea mereu la telefon. Eu bine... iata ca din nou ramane acasa cu bebe. De data aceasta stau afara, in curte, cel mic in carucior si ea, pe un divan langa.. si la telefon.
Tom si Jerry au parte de nenumarate aventuri, mai ales cand bebe se hotaraste sa plece in oras.. De fapt ajunge acolo cu un camion care transporta material de constructie... Si sa vedeti aventuri palpitante pe santier!
Jeannie ii raporteaza unui politist disparitia micutului cand acesta este adus in brate de Tom si Jerry acuzati de rapire. In masina politiei ei ii explica politistului ce s-a intamplat. Exact cand acesta le raspunde ca "cine a mai vazut bebelus plimbandu-se singur prin oras" cel mic iese de pe poarta si de-a busilea o porneste pe trotuar...
Se pare ca exista dreptate pana la urma pentru cei doi protagonisti... nu?:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu