vineri, 7 septembrie 2012

Dodo si covrigul - 10











Dragii mei, azi este ziua "de nastere" a lui Dodo. Asa am stabilit eu si Rha (mamele mici cum ar veni), pentru ca atunci cand a intrat in viata noastra avea deja 2 luni. Deci baiatul Dodo are trei zile in care este sarbatorit cu "oficial": 1 iunie (evident), 7 septembrie (adica azi) si 21 noiembrie - ziua in care a venit acasa, ca sa citez " copil mic si paros, cu patru picioare, care latra" sa ne inveseleasca viata si sa ne faca mai buni. 
Azi am sarbatorit cu un covrig facut cu drag de Buni (din aluat de paine - aici aveti reteta- cu mentiunea ca nu mai folosim zahar la maia si faina este integrala).
I-am facut cateva poze si am incercat sa surprind cat a putut fi de dragalas - pacat ca nu am prins inceputul (dormea si am vrut sa ii fac poza cu covrigul "coronita". in momentul in care am pus covrigul s-a trezit si repede cu nasucul sa adulmece). Da, stiu, tot repet "mami".. puteti sa va amuzati, sau sa radeti - n-am ce-i face, el e puiul mic, e copilul nostru paros si asta e:). Mai aveam o parte micuta din film cand venise si Buni la noi dar nu mi l-a mai luat programul... Data viitoare, in noiembrie, cand avem party cu toata familia promit sa fac un filmulet mai reusit siiii voi incerca sa adun toate articolele in care apare dumnealui pe o pagina speciala:). 
La multi ani baietel!! Sa ne fii sanatos si sa ne fii alaturi mereu:)!

8 comments :

Prof. drd. Florentina Teacă spunea... [Raspunde]

La multi ani, DODO!

RobertN spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca esti bucuroasa:). Parca e de plus, orice iubitor de animale si-ar dori asa ceva. Sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@handmade.in.covasna
Multumim multumim!!:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Robert Nicolaescu Multumim frumos:D!!

Unknown spunea... [Raspunde]

La multi ani, Dodo!

ghemulet spunea... [Raspunde]

La multi ani Dodo...sa fi sanatos si manacios :D ....este un duuulce..mai mare covricgul ca el :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@Kadia hehe, multumim muuult!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet multumim mult;))!! azi mi s-a alintat ca niciodata:D.

Trimiteți un comentariu