marți, 18 septembrie 2012

Leapsa: nume si bloguri

Ce faceam eu duminica seara.... Am primit o leapsa faina :D. De la Kadia (merci!!). Cerinta? Simpla si amuzanta: sa nominalizez bloguri preferate. Dar nu oricum!! Ele trebuie sa formeze numele meu, mai precis luand prima litera din denumirea fiecarui blog si aszand la un loc literele obtinute sa rezulte numele meu. Buuun.. ma entuziasmez eu foarte tare!! "Hihihihi stai sa vezi ce fun". Mai citesc o data cerinta, nu de alta dar avusesem impresia ca e vorba nu de numele meu ci de al blogului (blond moment). Si-mi dau seama.. Pai voi stiti care e numele meu.. nu? RUXANDRA...... am de lucru - prima intrebarea: unde gasesc eu cu x ?Asta ca si cand restul ar fi foarte usor de gasit in lista mea:)). Iata ce a iesit dupa multa munca de . convingere:

N  -Nineland-

Am adaugat poza cu concursul ca sa va reamintesc de el;)). Si pentru ca azi ieri a inceput oficial scoala!!! Bafta multa elevilor si profesorilor!! Eu dau liber la luat leapsa. Va rog frumos sa o luati si sa imi dati de stire daca o completati :D. 

2 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Blond moment? Stii ca si eu am citi la Kadia ca ar fi vorba de numele blogului?;)) Dar eu nu recunosc nimic de genul blond moment ci sunt cam depasita saptamana asta de situatia scoala-gradinita-birou-lucru acasa. Dar imi revin repedeee. Pup si seara frumoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS. daaa... hahaha asta cu blond moment este o reminiscenta din scurta mea experienta de "blond inchis":)
ce frumos!! voi chiar ati inceput scoala, asa este!!! abia astept sa aflu care va sunt impresiile. si va astept si la concurs;)

pupici

Trimiteți un comentariu