joi, 6 septembrie 2012

Premii "Inspira-te din copilarie"

Se facea ca era iunie... si Elena ne provoca la un concurs absolut superb gazduit in atelierul sau, concurs ce purta numele - " INSPIRA-TE DIN COPILARIE" .  

Am participat si eu si, cu acea ocazie, am dat viata unui desen pe care il facuse tatal meu, copil fiind. Cum ar spune generatia de azi -"how cool is that?". Jucaria rezultata a fost si cadoul meu pentru ziua lui si .. a castigat concursul!!! 

Elena mi-a pregatit cu mult drag un premiu minunat: Colier si brosa din fetru "La Rosa Mariposa" - nu va spun cate emotii am avut pana a ajuns pachetelul... (mereu am emotii si cand trimit si cand trebuie sa primesc.. hehehehe, dar incerc pe cat posibil sa le mentin pe partea pozitiva si alung imediat orice umbra mica sau mai mai maricica).

A sosit pachetelul.. l-am sucit. l-am rasucit, l-am invartit - am pus-o pe Rha sa mi-l deschida (stiti voi, ca sa fie treaba treabă, la fel ca si copilasii aceia mici care primesc un cadou si sunt asa emotionati:P). Zis si facut! Dupa care am stat si am admirat. Fiecare petala, fiecare cusatura, fiecare frunza.. tot-tot. Cei care lucreaza stiu la ce ma refer poate. E ca si cum ai vedea povestea in fiecare fibra a materialului si in fiecare trasatura a modelului - este un sentiment nemaipomenit si il traiesc de fiecare data cu intensitate si bucurie.

Initial voiam sa imi fac o poza cu ia mea frumoasa primita cadou de ziua mea de la Oana, dar am avut neinspiratia sa o pun undeva unde nu am acces acum. Tot asa voiam sa o rog pe Rha sa imi faca poza, dar pentru ca a fost numai pe fuga, va ramane probabil pentru cand ne mai linistim si noi putin:D. Pana atunci sper sa imi gasesc si o banderola simpla, sau un pieptan ca sa pot aseza floricelele care formeau la origine brosa pe el. Imi place asa mult cum vine in par!!


In absenta unui fotograf am reusit pana la urma sa imi fac singura 2 poze in oglinda, Ma gandeam cat de frumos ar veni colierul purtat si pe talie, ca un cordon, sau la o roghita cu talie joasa!!  Este atat de frumos!! Voi vedeti fluturasul?


Si doua poze ca sa vedeti mai bine setul minunat pe care l-am primit! (Rha ti-am imprumutat bluza pentru poze... hihihih). Si am mai primit o surpriza foarte frumoasa - pentru "mesterelile" mele:

Iti multumesc din nou Elena, de data asta si pe blog (cu intarziere:P) pentru premiul minunat!! Imi sunt dragi toate lucrusoarele primite si abia astept sa gasesc pentru fiecare proiectul potrivit:D!!

6 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

ce frumos este Rux..am primit si eu ceva asemanator de l;a Elena asa ca stiu despre ce vorbesti si iti dau dreptate intru totul draga mea...place poza sa sti

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

mii de pupici, ma bucur si sper sa mai am ocazia!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
:D Stiiiu ca l-am admirat de atunci;)). Ma bucur ca iti place si poza;)) hihih!

copilarim spunea... [Raspunde]

@elena stanescu Merci mult draga mea:)!!

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumooos cadou,sa-l porti sanatoasa si iubita!da,se vede fluturasul...eu l-am vazut!
acum ai mai multa materie prima...si eu visez la embosare!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina "ochi de soim":P - asa se spune!! asta referitot la fluturas.

merci mult!!

Trimiteți un comentariu