vineri, 13 martie 2015

Buridan - Povestea unui magarus

Buna! 
Acum o saptamana vi-l prezentam pe Buridan: Meet "Buridan". El este magarusul meu din fetru... magarusul meu bleu din fetru :)))). V-am povestit ca este "rezultatul" provocarii venite din partea Oanei (DulceaMeaCasa) de a lucra dupa tiparul aparut intr-o carticica veche (si plina de proiecte interesante, bag de seama). De fapt sunt chiar curioasa ce provocari mai contine, cine stie... anul acesta poate mai realizam un astfel de proiect.


Cum in ultima perioada am avut foarte putin timp la dispozitie pentru proiectele mele handmade (de fapt spre deloc), am practicat destul de des sportul acela nu foarte indicat de a lucra noaptea. Acesta a fost unul dintre cazuri - si daca nu as fi facut acest lucru nu as mai fi putut onora provocarea.... De aceea domnul Buridan, proaspat pieptanat si cu colier portocaliu la gat, il saluta pe Dodo pe la 5:28 dimineata....


"Ce? Ce? Mancare?" Sari Dodo usor interesat si gata sa participe la festin... Dar era doar Buridan, pregatit sa intretina o conversatie interesanta cu Dodo... Care Dodo ....


..... adormi instant. "Daca nu e vorba de masa... somn usor! Pai ce credeti voi... ma treziti asa cu noaptea-n cap???"



A doua zi.. [de fapt cateva ore mai tarziu, cand soarele ne radea cu toti dintii si ne imbia sa ii zambim la randul nostru ] am facut si o mica sesiune foto.


Buridan s-a plimbat si jucat in voie prin "gradina" din balcon, ma ales ca avem floricele si o multime de lucrusoare vesele [numai bune de investigat].


In final Buridan s-a intalnit cu Mirakuru si au stat de vorba. Nu gasisera nimic comestibil prin balcon [pe semne nu observasera mini pastaia de fasole... acum este foarte mare si probabil si gustoasa] si se intrebau de ce Dodo ii cam ignora. :)))

Vreti si voi un Buridan? Voi crea unul special pentru a-l dona. Banutii stiti cred deja ca vor merge sa sustina un sufletel mic si viteaz. Voi organiza o licitatie:D. 
ps: ce culoare sa il fac oare ?:D

6 comments :

Spunsieu spunea... [Raspunde]

Nu stiu de ce parca imi imaginez discutia dintre jucarioarele tale de fetru, par sa aiba viata!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Cum sa incep?
Buridan este extrem de frumos...ma mir cata rabdare ai sa realizezi toate trasaturile atat de frumos...Extrem de bibilit si muncit...Se vede ca te-ai straduit mult sa il creezi..
Imi place gradina din balconul tau...cata veselie este acolo,daca as fi Buridan...nu m-as misca de acolo....si daca as primi si mancare si joaca de la dodo..ar fi ideal :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Spunsieu :D si mie mi se pare la fel cand le privesc :). Acum ca ma gandesc... pe amandoua le-am facut noaptea si au prins "viata" dis de dimineata (in jurul orei 5.30). Poate de aceea :) - or fi fost nopti magice.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet draga mea ma bucur mult ca iti place!
modelul il am de la Oana - este dintr-o carte veche. Nu stiu daca astea trebuiau sa fie dimensiunile... eu m-am orientat cat am putut dupa imaginile primite. :D
Cred ca la urmatorul voi incerca sa il cos cu feston.

Acum am si mai multe flori ;)).
Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

Revin sa scriu: superb Buridan! :)
Hahaha! Lui Dodo nu-i prea placea sa stea la taclale dimineata. :) Foarte fain ai combinat imaginile si cuvintele intr-o povestioara.

Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana l-ai vazuuuuut :))))))? Dragul de el... dar trebuia sa i-l arat sa ii cer parerea alea alea.. :)))). Asa -mi dormea cat lucram eu:D.
Ma bucur ca ti-a placut!! <3
Pupici!!

Trimiteți un comentariu