duminică, 29 martie 2015

Fursecuri Inimoase cu gem si nuca - partea aIIa -


Buna! 
Ieri v-am povestit cum am facut aluatul si fursecurile mari. Dupa ce le-am scos din cuptor le-am lasat sa se racoreasca pe farfurii intinse. Eu am folosit o paleta de lemn ca sa le pot manevra in siguranta. Sunt destul de fragile.




In timp ce fursecurile mari se raceau, am trecut la inimioare. Mi-aa iesit 18!





Le-am pus si pe acestea sa se racoreasca - si o mica poza pe una dintre farfuriutele mele preferate:


Intre timp fursecurile mari s-au racit. Am incercat 3 combinatii: cu gem de caise, cu gem de prune si cu gem de cirese (de la care nu am folosit si fructul):








Eu am gustat doar din ultimul si a fost tare tare bun. Si inimioarele simple sunt delicioare. Daca le veti incerca sper sa va placa si voua cel putin la fel de mult. :)
Pe curand!

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Bunica mea obisnuia sa faca aceste fursecuri si le numea "Ochi de pisica" :) reteta o am însa (de când cu frica de kilograme în plus) de pregatit, le pregatesc foarte-foarte rar... Cum s-ar spune "din an în Pasti!" :)
si pentru ca astazi este Pastele, Rux draga, doresc sa-ti urez o sarbatoare cu sanatate, fericire, pace și liniște sufleteasca! Hristos a înviat! ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Vaaaaai!!! Cum de nu s-a publicat raspunsul meu atunci :O!
Mai este putin si e Pastele din nou... Adevarat a Inviat!!

ps: ma intreb cum sunt "ochii de pisica". :D

Trimiteți un comentariu