Buna!
Ieri v-am povestit cum am facut aluatul si fursecurile mari. Dupa ce le-am scos din cuptor le-am lasat sa se racoreasca pe farfurii intinse. Eu am folosit o paleta de lemn ca sa le pot manevra in siguranta. Sunt destul de fragile.
In timp ce fursecurile mari se raceau, am trecut la inimioare. Mi-aa iesit 18!
Le-am pus si pe acestea sa se racoreasca - si o mica poza pe una dintre farfuriutele mele preferate:
Intre timp fursecurile mari s-au racit. Am incercat 3 combinatii: cu gem de caise, cu gem de prune si cu gem de cirese (de la care nu am folosit si fructul):
Pe curand!
2 comments :
Bunica mea obisnuia sa faca aceste fursecuri si le numea "Ochi de pisica" :) reteta o am însa (de când cu frica de kilograme în plus) de pregatit, le pregatesc foarte-foarte rar... Cum s-ar spune "din an în Pasti!" :)
si pentru ca astazi este Pastele, Rux draga, doresc sa-ti urez o sarbatoare cu sanatate, fericire, pace și liniște sufleteasca! Hristos a înviat! ♥
@CARMEN Vaaaaai!!! Cum de nu s-a publicat raspunsul meu atunci :O!
Mai este putin si e Pastele din nou... Adevarat a Inviat!!
ps: ma intreb cum sunt "ochii de pisica". :D
Trimiteți un comentariu