marți, 12 mai 2015

2% pentru Revista Atelierul

Buna! 
Desi in ultima perioada am fost mai putin activa in colaborarea mea ca redactor voluntar in cadrul Revistei Atelierul am pregatit cateva proiecte despre care sper sa va pot povesti cat mai curand in Revista. :D
Mi-este foarte dor sa ne citim si acolo! Dar sper ca urmariti articolele colegelor mele si de ce nu, participati la evenimentele organizate de Revista Atelierul... cum ar fi de exemplu swap-urile. La cel mai recent am reusit sa particip si eu si a fost foarte fain! 
Despre activitatea mea legata de Revista Atelierul si nu numai puteti citi pe pagina dedica proiectului aici: Revista Atelierul - Articole. Pagina este actualizata periodic.

 

Si voi puteti sustine Revista Atelierul. Iata cum si care ar fi cateva dintre motivele pentru care ati redirectiona 2% din impozit pentru acest proiect:

Pentru a putea să ducem proiectele Revista Atelierul, Meet the designers, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, swapurile noastre de tradiţie  mai departe, am creat Asociaţia Atelierul de Creaţie.
Dacă ai participat la swapurile noastre, la evenimentele noastre chic, dacă urmăreşti zilnic activitatea noastră şi apreciezi articolele, poţi să redirectionezi cei 2% din impozit pentru Revista Atelierul. Redirecţionează cei 2% fie completând formularul 230 cu datele noastre: Asociaţia Atelierul de Creaţie, numărul contului:  RO62RNCB0317121055300001, CIF (cod de identificare fiscală): 28183439 sau downloadează-l de mai jos:
Dacă vrei să ne redirecţionezi 2%, şi lucrezi sub incidenţa contractelor de drepturi de autor poţi să completezi formularul 200.
Formularul 200 se completează şi se depune de către persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani şi/sau în natură din România, provenind din Activităţi independente; – Cedarea folosinţei bunurilor; – Activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real; – Piscicultură; – Silvicultură; – Transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise; – Operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi orice alte operaţiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (sursă anaf.ro).
Totuşi dacă vrei să donezi mai mult sau nu ai acces la 2%  datele  Asociaţiei Atelierul de Creaţie sunt:
Titularul contului: Asociaţia Atelierul de Creaţie
Deschis la Banca Comercială Română, sucursala Rosetti
Numărul contului: RO62RNCB0317121055300001
CIF: 28183439
 Orice ajutor este o onoare şi o responsabilitate pentru Asociaţia Atelierul de Creaţie!




0 comments :

Trimiteți un comentariu