joi, 7 mai 2015

Curcubeul Florilor


In gradina este tema din aceasta luna de pe provocari verzi. V-am povestit deja despre ea (Provocari Verzi - 31 "In gradina") si despre perdelutele pentru balcon ale lui Rha. Astazi vreau sa va spun doua vorbe despre proiectul meu: Curcubeul Florilor.




Ideea suportului pe care l-am creat mi-a venit dupa ce am lucrat la alt proiect (tabloul de primavara pe care inainte sa il pozez am reusit sa il stric si inca nu am reusit sa il repar... :D). Floricelele sunt realizate din suporturile de carton de la servetele de bucatarie. Le-am pictat cu acrilice (obtinute prin combinatii) in albastru, rosu, verde, galben si violet - un mic curcubeu care ma intampina dimineata cand ma trezesc.

Petalele sunt prinse intre ele cu banda dublu -adeziva si mijlocul florii este realizat din pluta (dop de pluta) vopsita.

Am prins florile cu ata albastru deschis si am folosit ca suport o tija de la o orhidee, tija uscata pe care am avut inspiratia sa o pastrez. Am vopsit-o in albastru cu mici pete albe (un fel de cer cu nori) si tot suportul l-am agatat cu ajutorul a doua fire de acril (alb si albastru) ramase de la alte proiecte de sistemul pentru perdea pe care il am pe balcon [ si pe care deocamdata nu il folosesc hehehehehe ].



Pana pe 25 mai la 23:55 va puteti alatura si voi provocarii  cu lucrari in tema "in gradina". Unul dintre premii va fi oferit de noi! Detaliile le aflati pe pagina provocarii accesand link-ul de mai jos:

http://www.provocariverzi.ro/2015/05/tema-31-in-gradina.htmlhttp://www.provocariverzi.ro/2015/05/tema-31-in-gradina.html
Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu