duminică, 31 mai 2015

A doua Paturica Magica a lui Buni -02- (XII)

Draga primavara iti multumim pentru amintirile frumoase pe care ni le-am facut in acest an, pentru florile care ne-au bucurat si care au inspirat unele proiecte la care am lucrat. Cea de-a doua paturica la care lucreaza Buni a fost inspirata de liliac - o mare de flori minunate ca in gradina bunicutei ei dragi:) [stra-strabunica mea pe care o stiu din povestile lui Buni].
De cate ori vad peticutele lucrate de Buni vad deci si liliacul. Si ma bucur tare mult ca am gasit nuantele acestea pentru paturica mea. Initial voiam ceva pastelat, in genul paturicii lui Rha (despre care puteti citi accesand link-ul de la finalul articolului). Dar nu am gasit toate nuantele si atunci am zarit violetul... :D.

In poza de mai sus ati putut vedea progresul din ultimele doua sapamani, iar mai jos sunt "patratelele" adunate de la inceputul acestui proiect.
Da, stiu ca in ultimele doua saptamani Buni a lucrat destul de putin, dar o saptamana ne-am bucurat cu Ralu de tot timpul pe care l-am putut petrece impreuna, asa ca lucrul l-am lasat deoparte. :D


Daca vreti sa vedeti prima paturica la care a lucrat Buni puteti accesa urmatoarele link-uri:
* Prima paturica, realizata pentru Rha: - Paturica Magica a lui Buni -X- (in acest articol puteti gasi link-uri pentru a urmari si progresul din timpul lucrului)
* A doua paturica, in lucru:
- A doua Paturica Magica a lui Buni -01- (XI)

Ne alaturam cu drag Ghemuletului Incalcit - SA CROSETAM O PATURICA!
Iata si colectia de linkuri in care puteti adauga progresul paturicilor voastre :). Aceasta va expira pe 7 iunie  la 23:55.







Ne vedem pe 14 iunie pentru a povesti din nou despre paturici, dar si pentru o noua colectie de linkuri, sau "link party" :), cum i se mai spune.

0 comments :

Trimiteți un comentariu