joi, 24 septembrie 2015

Leusor


Buna!
Astazi va povestesc despre Leusor - un proiect de suflet pe care l-am dorit o surpriza pentru o sarbatorire mai tarzie a unei zile de nastere :D.
Vazusem modelul acesta de jucarie amigurumi pe site-ul LionBrand acum ceva timp si imi doream tare mult sa fac si eu un leu simpatic urmand modelul.


Eu am facut modificari pe ici, pe colo - ca deobicei. Modelul in sine nu este foarte complicat - mie chiar mi-a placut sa il lucrez si abia astept sa mai prind timp liber sa incerc o alta varianta:D.

La acesta am folosit o combinatie de 4 fire: doua nuante de galben, alb si un fir pufos in degrade. Corpul l-am lucrat cu alb si galben pai combinate, membrele, urechile si codita cu galbenul mai aprins in combinatie cu galben pai :D.


Nu am reusit sa vad daca la modelul original codita era asa prinsa ( in imaginea de prezentare se vedea doar leul din fata stand jos). Am folosit ochi mobili - si mi se pare foarte expresiv.

Si dupa ce l-am pregatit de drum, i-am facut poze si am ales immpreuna hartia din care sa fac punguta, Leusor s-a declarat ametit de la atata miscare....

Asa ca ... l-am invitat la o scurta sedinta de spa, sa se odihneasca inainte de calatoria catre casuta lui - unde se afla acum, cand scriu aceste randuri:).


Pe curand !! :)

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

E un dragalas :))))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh da:P si modelul e placut de lucrat :D

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai ruxi cat este de dragalas.Cu siguranta ca a duce zambete si veselie in viata cuiva....Este tare scumpicut

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
Nu ai idee cat de mult ma bucur ca iti place :P. Dar vei avea curand ;)))) :*

Trimiteți un comentariu