sâmbătă, 22 iulie 2017

Bucuriile de peste an - Iulie 2017


Buuuna!
Iata-ne la cea de-a saptea editie a bucuriilor din acest an. Pentru moment, pana voi rezolva problemele aparute cu imaginile de pe blog (si nu numai) va urma o pauza - sper din tot sufletul cat mai scurta - si imi voi folosi timpul liber pentru a "resuscita" atat acest proiect, cat si Provocarile Verzi.
Va indemn sa aduceti in continuare bucurii :). 
Maine se implineste o luna de cand mi-am luat ramas bun de la cel mai minunat copil de catel din lume. Prietenul meu, Dodo. Cei care sunt familiarizati cu acest proiect il cunosc, desigur si il indragesc. La o zi dupa ce el a plecat (deci pe 24 iunie) o intamplare m-a facut sa ma hotarasc care va fi bucuria din aceasta luna. Am vazut cea mai frumoasa libelula - una alba (am cautat pe internet imagini dar nu am gasit niciuna exact ca aceea). Pentru mine a fost ca un mesaj frumos. Iar pentru unul dintre voi se va transforma intr-o bucurie :).
 
In iulie, bucuria va fi o libelulala amigurumi
 
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22 iulie - 2 august(23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este cea mentionata mai sus ).
💛 Ce pregatesc in iunie pentru voi? O libelula amigurumi  (alta decat cea din imagine) - pe care o veti putea vedea in articolul de pe 31 august (castigatorul va fi ales automat pe 2 august la 23:55, de catre broscuta Inlinkz - atunci ne expira abonamentul platit si nu il vom putea reinnoi un timp -inca lucram la remedierea problemelor cu gazduirea imaginilor de pe blog).
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)
[pana la sfarsitul lunii iulie inceputul lui august in acest caz, ultima perioada a fost extrem de imprevizibila si aglomerata pentru mine - va multumesc mult pentru intelegere si sper ca faptul ca bucuriile vor ajunge cu intarziere la voi sa nu altereze bagajul de sentimente pozitive si ganduri bune, de iubire, ce le insotesc ]
 




 
💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca atunci cand Bucuriile de peste an vor reveni in forta pe blog sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊
 💟💟
Surpriza!! Pana pe 30 iulie puteti inregistra si bucuriile de pe luna aprilie, bucuriile de mai si bucuriile de iunie - am redeschis optiunea, deci mai aveti o sansa. Singura conditie este sa fie o bucurie din luna aprilie / mai / iunie a acestui an si desigur sa aiba articolul ei dedicat :).
💟💟💟
Daca vreti sa ne sustineti in continuare pentru a folosi serviciul inlinkz platit o puteti face printr-o mica donatie paypal. Costul abonamentului pe luna este aproximativ 3euro.
Multumim :)
 

12 comments :

coco spunea... [Raspunde]

ce minunatie de fluturas, super dragut! sau libelula, seamana :)

Laura spunea... [Raspunde]

Suuuper! Multumim!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco libelula, da :) ma bucur ca iti place :D. multumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura C. cu drag :) !!!

Laura spunea... [Raspunde]

Ma voi inscrie si eu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura C. te asteptam :) - numai incearca sa inscrii mai repede articolul pentru ca ne expira abonamentul la inlinkz si atunci se incheie automat. :)

Laura spunea... [Raspunde]

Pe viitor puteți adopta o soluție mai ieftina - inscrierea la concurs se poate face printr-un comentariu cu link-ul postarii.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura C. :) in trecut am facut si asa. Doar ca inlinkz ne ajuta foarte mult atat grafic cat si prin extragere automata a castigatorului. :)
Vom vedea insa in viitor ce solutie vom adopta :D.
Bafta!! :)

Laura spunea... [Raspunde]

La asta nu m-am gandit. Asa am vazut ca au procedat fetele care au organizat giveaway-uri/concursuri...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Laura C. :)

ghemulet spunea... [Raspunde]

hey Ruxi..nu ne mai dai de veste?Nu ne mai incanti cu nimic frumos si copilaresc?Sper ca esti bine draga mea..Te imbratisez cu mare drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet am revenit odata cu toamna :).
Sunt multe de "recuperat" si alte multe de povestit :).
Sunt ok. Gramuiesc timp :D. Si eu te imbratisez cu mult drag si dor :). Pupici multi :*!!

Trimiteți un comentariu