luni, 22 mai 2017

Bucuriile de peste an - Mai 2017


Buuuna!
Iata-ne la cea de-a cincea (posibil penultima) editie a bucuriilor din acest an. 😌 Pentru ca luna aceasta am sarbatorit 3000 de articole, v-am pregatit o surpriza la finalul articolului. 👧 Cat despre editia de luna aceasta... ma gandesc la o poveste personalizata.
💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-30 mai (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in mai pentru voi? O poveste pe o tema aleasa de castigator  (alta decat cea din imagine) - pe care o veti putea citi si voi - voi adauga ulterior link catre ea si in articolul de  pe 31 mai (cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul).
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :)
[pana la sfarsitul lunii iunie in acest caz ]





💟
Nota: Daca ai castigat bucuria si vrei ca luna viitoare sa oferi si tu o mica surpriza, creata cu drag, da-mi de veste pentru a putea pune la cale impreuna urmatoarea editie. Aceasta nu este o obligatie, desigur! 😊
 💟💟
Surpriza!! Pana pe 30 mai puteti inregistra si bucuriile de pe luna aprilie - am redeschis optiunea, deci mai aveti o sansa. Singura conditie este sa fie o bucurie din luna aprilie a acestui an si desigur sa aiba articolul ei dedicat :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu