sâmbătă, 20 mai 2017

Bratara cu floare de lotus


Buna!!!
Pe la sfarsitul lunii septembrie, in 2011 (da, am scris bine) am creat o bratara cu floare de lotus. Modelul florii l-am mai folosit si la acest proiect, intr-o combinatie cromatica alb-verde. Bratara despre care va povestesc astazi are desigur "istoria" ei.


Se facea ca am gasit eu un model dragalas de floare de lotus si mi-am zis sa il incerc pe nuanta de fata. Si din ochi in ochi, din piciorute in piciorute am terminat eu floarea si, in loc sa tai firul sa il securizez, m-am trezit ca fac tot felul de snururi si picioruse si nu m-am oprit pana ce nu a iesit chestia asta:



Este o bratara care poate fi purtata pe mana (se fxeaza de degetul mare si mie imi aduce aminte de manusile acelea scurte, cu o parte decupata pentru a putea indoi mana mai usor, purtate de motociclisti). Si poate fi purtata si clasic, la incheietura. Dar cand lucram si prindea contur, la prima varianta m-am gandit. 


Mi s-a parut ceva deosebit si... chiar daca aveam o bluza cu maneca lunga, bratara mea era la vedere. Imi amintesc si acum ce entuziasmata eram de idee. 
Sistemul de prindere l-am mesterit cu mare grija din sarma de modelaj colorata. Sarma asta e foarte faina, dar si foarte usor de stricat. Ralu in schimb (ea s-a jucat mai mult cu sarma asta) nu avea niciun stres can lucra cu ea (in timp ce eu aproape ca  imi tineam respiratia pana termina.. hahahaha).



In imaginea de mai sus se poate vedea sistemul de prindere (care este desigur pe interior) atat cand bratara este purtata pe mana, cat si cand este purtata la incheietura mainii. 😍😊



M-am bucurat mult cand am gasit folderul cu poze [si da, mai am si alte proiecte vechi despre care nu am vorbit inca 😀]. Bratara o am, o port cu drag si o veti putea vedea si voi in episodul de maine de la Timp pentru Tine.

Ne vedem maine, da? 😉


0 comments :

Trimiteți un comentariu