marți, 23 mai 2017

Leutul cu par Violet


Bunaaa! 💛
Ieri am publicat pe Provocari Verzi un interviu foarte fain cu prietena noastra Alexandra ( De vorba cu... Ghemuletul Incalcit ) si m-am gandit ca astazi sa mai scot din sertarul cu amintiri un lucrusor despre care nu v-am povestit inca.
Asadar facem o calatorie in timp... pana prin 2015!


Domnul Leut este realizat dupa un model de pe net (de pe site-ul LionBrand - dar nu mai stiu link-ul pentru ca intre timp au schimbat cate ceva pe acolo si ... am ramas in urma cu update-urile, dar daca sunteti curiosi sau vreti sa il faceti si voi, acolo il gasiti). Eu am facut cateva modificari (se putea altfel) dar nu majore, pentru ca mi-a placut mult ideea aceasta  deleu patratos :)).



Am folosit un fir de acril mai subtire (si am lucrat cu firul pus in doua). Corpul uni, detaliile de pe margine, urechile, labutele si codita - doua nuante diferite lucrate impreuna). Pentru par am folosit un fir pufos (se lucreaza cu andrelele, dar eu m-am aventurat si cu croseta).





Detalii fata - cusute cu firul de acril mai inchis la culoare si, dupa cum se poate oobserva, ochisori mobili.



Lucrasem leusorul pentru ziua Alexandrei, dar a plecat catre ea in preajma Craciunului. Am gasit o hartie de impachetat atat e frumoasa - cred ca ar merge folosita pe post de tapet intr-o casuta de papusi. Doar ca din graba am mototolit-o ingrozitor (am stricat jumatate din ea... 💆 - nu stiu de ce dar impachetatul si pregatitul pachetelor dureaza enorm si la final sunt atat de obosita de parca as fi alergat 5 km... 😪).



Fiind in preajma sarbatorilor a fost insotit si de o mini felicitare - am gasit mai multe desene foarte faine (de colorat) si am printat mini felicitari pe care, evident, le-am si colorat . Aceasta avea pe ea stelute, un ren, braduti si un brau decorativ.



Si aceasta a fost calatoria noastra in timp ! Maine este miercuri, deci este fara cuvinte si.... va spun de e acum ca va fi un articol cu doua invitate speciale.
Pe maine!!


4 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

Ha, ha! este simpatic foc! Ce mult îmi plac aceste jucării tricotate, cu fețișoare caraghioase și simpatice.
Numai bine, dragă Rux! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexmultumesc :D. Ma bucur mult :)!!
Incet incet incep sa regasesc linistea lucrului de mana - tare mult mi-a lipsit... tare mult :D.
Pe curand :)!!

Diana spunea... [Raspunde]

Ce dragut e! :) Ce codita!!! E mortala codita! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihih - asa-i?? ;)))) am promis ca ii fac si lui mami unul... si acum stateam si ma intrebam daca l-am facut sau nu... cred ca nu :O

Trimiteți un comentariu