luni, 8 mai 2017

Interviuri @ Revista Atelierul ( 2012 )

-interviu "Doricica"-
Buna!!
Anul 2012 a marcat inceputul colaborarii mele cu Revista Atelierul, in postura de redactor voluntar. Nu stiu daca v-am mai povestit (se prea poate) dar cred ca, daca sunteti familiarizati cu activitatea mea din revista, ati putut observa ca ma ocupam in special de interviuri si tutoriale. 
Primul lucru pe care l-am facut atunci cand am inceput sa realizez interviuri a fost sa imi stabilesc un fel de sablon. M-am orientat la un numar de intrebari ( 11 mai precis), am ales cateva intrebari pe care sa le introduc in toate interviurile (desigur  nu chiar sub aceeasi forma - motov pentru care, imi amintesc acum amuzandu-ma, cautam mereu modalitati de a reformula intrebarile si petreceam uneori o gramada de timp pana cand eram eu multumita de rezultat, haha) si, desigur, mi-am impus sa ma documentez riguros si sa aflu cat mai multe amanunte despre proiectul si creatiile artistului alaturi de care urma sa realizez articolul.
Unul dintre cele mai emotionante interviuri a fost cel realizat alaturi de Beth Webber - un interviu publicat atat in romana cat si in engleza, prin care patrunzi intr-o lume dincolo de timp si spatiu, alaturi de un om extrem de cald si bun si bland. Trebuie sa ii multumesc Alexandrei - pentru ca alaturi de ea am "spart gheata" 😋, Claudiei, pentru prietenia frumoasa care s-a legat si dureaza in timp si Elenei, pe care o cunosc de-o viata (aproape) pentru ca a ramas acelasi om minunat dintotdeauna.

Iata mai jos cum arata mozaicul interviurilor realizate si publicate in 2012:




Lista interviurilor publicate in Revista Atelierul in 2012:
Alexandra Florea “Aici eu sunt Alice, iar FoamBubbles e Wonderland-ul meu.”
Beth Webber “…with needle and hook, and made with love by hand”
Beth Webber – “cu acul și croșeta, lucrat cu dragoste de mână”
Claudia Iovan – Poveşti din șnur de lasetă, cusute cu ac şi aţă
Ioana Nae “Am vrut ceva tradițional, românesc, cât mai legat de trecut”
AnTanTe – “O alternativă originală pentru shopping-ul clasic.”
Doricica …”este parte din viața mea
Arina Balerina “Greșeli nu există!”
Artă, poezie pictată, simfonia culorii cu Elena Andrei
Fancylicious: “Fiecare accesoriu îşi are destinaţia lui”
Oana Stoica “..în domeniul ceramicii, rezultatele muncii pot fi surprinzătoare”
GAlina “… sunt părticele din sufletul meu”


Daca doriti sa cititi si alte articole publicate in Revista Atelierul, sau legate de activitatea mea in Revista le puteti gasi accesand pagina  Revista Atelierul - Articole .

0 comments :

Trimiteți un comentariu