sâmbătă, 27 mai 2017

Luna - Gheisa Amigurumi I


Hei!
Iata a venit si weekendul. Am reusit sa avansez (in sfarsit) la proiectul zanei. I-am prins peruca (mai am de finalizat insa la ea partea de jos si nu m-am hotarat inca exact pe care dintre variantele la care m-am gandit sa o aleg.


Am reusit insa sa termin rochita - este un model simplu, dar a durat destul de mult sa o cos la mana :). M-am mirat si eu cat timp mananca (nu va spun.. haha, dar trebuie tinut cont ca am cusut doar de mana si feston si tiv si tot). In talie i-am prins un cordon din fir de acril pe care l-am trecut printr-un nasturel steluta si i-am asigura capetele cu margelute roz sidefate. Ma bucur ca mi-au sosit nastureii si ca sunt asa draguti. Voi folosi doi si la kimono.

Care kimono e in sfarsit croit si 99 la suta cusut... mai are o particica de festonat. Si cum saptamana asta am dormit adunat vreo 25 de ore (de fapt de vinerea trecuta), sunt foarte fericita ca am reusit sa fac si atat.

Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care le veti indrepta catre cretul meu Dodo ! Il vreau cat mai repede vioi si activ si ne-ar prinde tare bine ca mai multa energie pozitiva!
Pe curand!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

ooo, aici nu mai este nici o poza...
Te pup :-*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da... photobucket-ul m-a "ciuruit" :)). Din fericire le-am gasit pe computer si am incarcat din nou... Nu am reusit sa actualizez tot inceputul lui 2017 pana la momentul cand Dodo a plecat dintre noi (culmea e ca exact dupa aceea au facut treaba asta cu 3rd party cei de la p.). Am actualizat dar nu la rand ci, intr-un fel la intamplare.
:)
Acum sunt on :D :*

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place aceasta prezentare pe etape. :) Nooo, n-o sa imi pun talentul la incercare. :) Ma multumesc sa privesc si sa admir.
Succese!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si ar fi cazul sa apara episodul doi si aici :)))). :D

Talentul trebuie scos cateodata din cutie, scuturat, sters de praf, lasat sa faca miscare -sa se manifeste. E pacat sa il tii in vitrina:D hihih
Pupici
<3

Trimiteți un comentariu