duminică, 28 mai 2017

TpT - Episodul 02



Buna!!! 💗💙💚💛💜
Iata-ne la o noua intalnire la Timp pentru Tine!!! Ultima din luna aceasta si ultima din primavara lui 2017! 😊 Saptamana care tocmai se incheie a fost foarte frumoasa si abia astept sa va povestesc ce am mai facut! 
Luni i-am sarbatorit pe cei de la Libris - au implinit 8 ani (din care de 6 ani le sunt si eu alaturi, client fidel 📚 - mai precis din 23 martie 2012 cand  mi-am cumparat cele trei carti cu LunaBetiluna si DoraMinodora). Le doresc la cati mai multi ani frumosi, in care sa ne aduca bucurii si sa ne umple casele de carti faine si nu numai carti ci si jocuri, muzica, filme etc. 📙📘📗📕📔 - degeaba veti rade, mie exact asa mi-au facut, nu mai am loc in biblioteca 😳.  
Marti v-am povestit despre Leul Alexutzei. Modelul este foarte simpatic (il gasiti aici LionBrand) si mi-a placut tare mult sa ma joc cu firul acela pufos. Pentru ca am publicat pe Provocari Verzi un interviu alaturi de Alexandra, va invit sa il cititi si sa descoperiti o lume fermecata, calda si plina de ... bunatate.
La miercurea fara cuvinte le-am invitat pe Ralu si Peta - testoasele noastre dragi.🐢🐢 O poza cand erau ceva mai mici (dar nu ffff mici), una cu ele mai maricele siiii mai multe realizate luna aceasta.
Joi si vineri mi-am facut curaj si am intrat in categoria handmade sa mai organizez putin ce s-a adunat in liste nepermis de lungi. Am grupat proiectele Kirigami si Origami  pe  pagini speciale :).
Sambata este despre un proiect pe care din februarie il tot aman (de nevoie, nu de voie se intelege 😔). Dar iata ca in sfarsit incepe sa se miste cate ceva! Yuppy 💞.
In cele din urma am pregatit cateva narcise origami si va invit sa cititi un interviu realizat alaturi de un om minunat !!

Iata cel de-al doilea episod din Timp pentru Tine!!



Iata link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
 
Ne vedem la vara, duminca viitoare, cu un nou episod 💗💙💚💛💜 !!!

PS: Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou). Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog de exemplu 😁.
Si daca va plac filmuletele, le puteti da un like 👆. Hihi, eu si cu Dodo va multumim!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu