duminică, 21 mai 2017

TpT - Episodul 01


Buna!!! 💗💙💚💛💜
Abia asteptam sfarsitul de saptamana!! 👸 L-am luat pe Dodo alaturi de mine in "studioul" nostru improvizat si am pornit camera, gata sa va povestesc ce am mai facut de cand nu ne-am vazut. Inca nu mi-am gasit un program de editare (cel pe care il aveam nu merge si ce am gasit pe net nici atat) - asa ca il folosesc pe cel de pe youtube (invat din mers).
Nici timp de creatie nu s-a facut brusc peste noapte, dar usor-usor incepe sa prinda contur (ieri am reusit chiar sa "misc" ceva la unul dintre proiectele ce ma asteapta cuminti sa le termin. Daca totul merge "conform planului" (nu ca as avea inca unul, dar suna bine .. haha) saptamana viitoare il finalizez si sambata ii dedic un articol pe blog. Sa vedem!
Pana atunci, vizionare placuta si ... "Aniversare Fericita" celor ce isi serbeaza azi numele de sfant (La multi ani Buni, te iubim!!!!).


Iata link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulet:
 
Ne vedem duminca viitoare, cu un nou episod 💗💙💚💛💜 !!!

PS: Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou). Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog de exemplu 😁.

0 comments :

Trimiteți un comentariu