sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Nufar alb

Buna!!!
Imi plac zilele de sambata... sfarsit de saptamana:)!!! Astazi va voi povesti putin despre bratara pe care i-am facut-o verisoarei mele Bianca cu ocazia zilei de nastere. Stiu ca ei ii plac bijuteriile de inspiratie indiana, de fapt tot pentru ea am creat acum un an aceasta pereche de cercei: Indian Love.
 De aceasta data am vrut sa crosetez ceva (:D) si m-am gandit ca floarea de nufar (lotus) este un simbol specific culturii, daca pot spune asa, indiene. Cum citeam eu diverse articole, am nimerit peste acest model: Lotus Flowermi-a placut foarte mult si l-am folosit pentru proiectul meu. Il puteti incerca si voi, nu este foarte complicat si efectul este foarte placut.
Am lucrat cu croseta de 2.5mm, cu fir de bumbac (verde si alb). Bratara se prinde cu ajutorul unei panglici - si astfel bratara este reglabila.  Modelul bratarii imi apartine (iar inventie de moment) - doar floarea am realizat-o urmand patternul despre care am scris mai sus.





4 comments :

Victoria G spunea... [Raspunde]

So sweet :)

copilarim spunea... [Raspunde]

merci:D!

ghemulet spunea... [Raspunde]

este foarte draguta bratara..imi place mult si floarea..felicitari :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci frumos - modelul la floare il gasesti in articol (adica link catre el) - l-am vazut si eu si mi-a placut foarte mult cum vine.:P

Trimiteți un comentariu