marți, 22 noiembrie 2011

Raze de soare

Buna!
Pe 20 si-a serbat ziua de nastere un proiect special - Clubul Designerilor de Bijuterii. Cu aceasta ocazie s-a facut si un concurs, la care am participat cu bijuteria din imagine.
Trebuie sa recunosc ca m-am gandit mult timp ce sa fac, ce sa fac... apoi am ales sa fac ceva luminos... ca un soare:) si iata rezultatul.
Nu cred ca voi mai face prea curand snur crosetat cu acel fir de bumbac (pentru ca in afara faptului ca dureaza o vesnicie..... dureaza o vesnicie:))) lol). Dar pentru acest 3 in 1 a meritat:).
Iata mai jos si intrarea mea in concurs - mai aveti timp sa va inscrieti pana pe 30 noiembrie daca vreti sa participati si sa faceti o urare frumoasa comunitatii.


Nr. 9
"Raze de soare"
La multi ani frumosi!!!


Pentru ca aici totul este luminos si cu o incarcatura pozitiva, am ales sa fac un 3 in 1 pentru a serba CDB-ul:). Am lucrat cu fir de bumbac foarte subtire baza, la fel si soarele zambitor cu margelute de nisip transparente si cameleonice, in mijloc.
Poate fi bratara, colier sau banderola... pentru mine este drag, migalos, frumos, unic si special ca si aceasta comunitate in care ma simt mereu binevenita :D!
Si inca o poza pe final! Mai am un proiect in lucru, din aceeasi categorie - cat de curand il vedeti:P.



0 comments :

Trimiteți un comentariu