joi, 3 noiembrie 2011

Insigne de blog - bannere Copilarim


M-am gandit ca ar fi dragut sa adun pe aceasta pagina toate bannerele pe care le-am facut pentru Copilarim de-a lungul timpului. Voi mai adauga si altele noi, atunci cand va fi cazul. Daca doriti sa luati o insigna pentru blogul vostru este de ajuns sa copiati codul din casuta din dreptul pozei alese. Cum faceti acest lucru: puneti cursorul in casuta, apasati ctrl si a (se selecteaza astfel tot textul), apoi apasati ctrl si c - astfel copiati codul. Puteti bineinteles sa modificati dimensiunea pozei. Daca intampinati dificultati, sau gasiti greseli in cod va rugam sa ne scrieti fie aici, intr-un comentariu, fie pe mail. Va multumim!!




























6 comments :

kiddo spunea... [Raspunde]

Imi plac tare mult bannerele! Vedeti voi care a fost preferatul:)
Multumiri pentru vizita!

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

ioi, ce insigne frumoase. Imi place mult ideea de a face insigne pentru mai multe teme sau sezoane. Eu voi schimba actuala de pe blogul meu cu omul de zapada.

copilarim spunea... [Raspunde]

Cu placere:) - google reader e prietenul meu si inlocuieste cu brio capitolul stiri:P - si din el ajung direct pe pagini impodobite frumos- asa cum sunt si cele ale blogului tau:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Amy intre noi doua fie vorba (shhh) faceam la fiecare noua versiune a blogului si banner.. dar la un moment dat de cand cu cea mai recenta versiune nu am mai reusit sa fac si banner.. poate acum la iarna daca am timp sa mai fac unul care sa fie si animat:)
Abia astept sa vad omul de zapada:D

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

ziceam de omul tau de zapada. am schimbat bannerul vostru care l-am avut pe blogul meu. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

AAAA!! Oboseala:)...
ma bucur ca l-ai luat pe omulet pe blog!! mi-a fost tare tare drag anul trecut sa ma joc cu el. la final a plecat cu "oama" lui:). sa vedem poate ne viziteaza anul acesta:D

Trimiteți un comentariu