sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Tom si Jerry - The Duck Doctor

Astazi veti putea vedea cel de-al 64-lea desen cu  Tom si Jerry - The Duck Doctor care a aparut pe 16 februarie 1952. Invitat special Quacker.
Produs
de
Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.






Tom si Jerry - The Duck Doctor

video via youtube

Rezumat
Toamna... un stol de rate salbatice pleaca spre tarile calde... Printre ele si Quacker, micut si zburand voios !! Ascuns prin stufaraie, Tom pandeste momentul oportun pentry vanatoare, ocheste si poc poc, micutul ratuoi este ranit la o aripa si se prabuseste...
Jerry il vede pe micut si realizand pericolul in care se afla il duce intr-o scorbura unde ii acorda primul ajutor, pansandu-i aripa ranita. Cand aude semnalul suratelor, micutul ratoi alearga si incearca sa li se alature, dar este din nou luat in vizor de Tom, care se aceasta data il nimereste in codita. Jerry ii acorda iar primul ajutor, dar nici nu termina de bandajat codita ca ratoiul, de aceasta data ademenit de Tom cu ajutorul unui fluier, se trezeste din nou in bataia pustii si are nevoie de o gramada de bandaje ... Jerry se gandeste ca o nicovala il va tine pe loc, dar se pare ca se inseala si micutul Quacker, tragand nicovala dupa el, incearca sa se alature stolului... si pana la urma chiar reuseste!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu