duminică, 13 noiembrie 2011

Mov si Lila (sarafan si maneci)

Hello!!
S-a lansat de curand pe Scrapper in Romania provocarea 20: Provocarea # 20 "Mov si lila" by Scrapper in Romania Va promiteam ca voi reveni cu poze si amanunte despre set. Iata-ma!
Povestea probabil ca o stiti deja daca ati citit articolul de mai sus, sau v-ati uitat pe propunerile echipei de designeri a Scrapper in Romania.

Daca nu.. iata pe scurt despre ce este vorba:
Mami a cumparat un acril foarte frumos in degrade - ei i-a placut aceata combinatie: mov-lila-gri (am folosit si alte combinatii in alte proiecte). Am hotarat sa ii fac un sarafan/rochita si maneci/sleeves detasabile. Zis si facut, a lipsit la proba, am lucrat in forta si a iesit mare. Am pus deoparte si cum a aparut provocarea ... mi-am facut curaj sa desfac si refac. Si iata rezultatul.
Am incercat sa ... fac pe modelul, nu stiu cat de mult mi-a reusit - cel putin ne putem amuza si sper sa va faceti o idee despre set, ca pana la urma asta e important si asta urmaream cu pozele.

Sarafanul este lucrat din doua bucati: fata si spate (la randul lor lucrate din doua parti, in directii opuse), prinse ulterior. Am lucrat cu croseta (numerele: 4, 6, 7), iar firul este asa cum spuneam un acril degrade (cred ca Degrade se numea si firul). Modelul este improvizat, la sarafan am lucrat picioruse duble (DC) si semi-duble (HDC) - in mare. 





O privire de ansamblu - cam blurata (sorry... cred ca va trebui sa imi scot trepiedul din cutie... are cineva niste timp in plus?:P). Revenind la maneci, cred ca Mami a devenit "fanul" acestui articol de imbracaminte atunci cand i-am facut Sleeves. Adevarul este ca sunt si folositoare si practice.



La fel ca si sarafanul si manecutele sunt lucrate cu croseta si bineinteles modelul l-am inventat si adaptat pe moment... adaptat pentru ca a trebuit la un moment dat sa lucrez in paralel ca sa imi ajunga lana.
Si iata unul dintre multe proiecte la care am lucrat in ultimul timp... mai jos va mai las doua poze cu mine pe post e model... sa ne mai amuzam putin:)))!! Voi ce ati mai lucrat? Nu uitati, daca va inspiram am vrea sa vedem si noi rezultatul si ni-l puteti arata foarte simplu: fie ne trimiteti un mail, fie, daca aveti blog, sau cont unde urcati pozele, puteti adauga link-ul pe pagina Voi copilariti - o gasiti in meniul din stanga.




Pe curand!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu