duminică, 27 noiembrie 2011

Decoratiune Ingeras amigurumi

Continuam seria de articole despre obiectele pe care le veti putea gasi in magazinul online caritabil Daruind vei Dobandi. Astazi va voi arata un ingeras - decoratiune pentru sarbatorile de iarna. Bineinteles pentru cei care adora ingerasii si au colectie - stim noi un astfel de caz (nu Rha?) - acesta este un cadou binevenit oricand.
Sa va povestesc despre micuta:)! Ea a fost special realizata pentru a fi donata magazinasului. Am mai realizat 2 ingerasi - dar nu sunt la fel;), bineinteles. Acesta fiind un ornament pentru bradul de Craciun, daca va place, va rog sa imi spuneti in comentariu - pentru ca este candidata la marele premiu la concurs. Bineinteles nu acest ingeras - asa cum am spus pe acesta l-am donat, ma refer la alt ornament, realizat special pentru castigator - daca se va situa printre preferatele voastre.
Poate fi prinsa in pom folosind panglica de organza, sau poate fi prinsa in varful bradului, tot cu ajutorul acelei panglici. Am ales sa nu ii fac agatatoare in cap, dar ii puteti prinde daca vreti cu ajutorul unui ac o astfel de agatatoare.


Ingerasul este lucrat din bumbac si acril. are ochii realizati din margelute si halo-ul din sarma (nu este deci recomandat sa fie lasat in preajma copiilor micuti daca nu sunt supravegheati). Implutura este din bumbac - este usor.


Ingerasul vine ambalat intr-o cutiuta realizata manual, care este prinsa cu o panglica de organza, ce poate fi folosita pentru a prinde ingerasul in pom.



Rochita este atasata de corp, la fel si aripile care sunt cusute. Acestea sunt deasemenea crosetate - modelul ingerasului este realizat de mine in intregime.



Cutia este realizata din carton colorat in doua noante de albastru. interiorul este ornat cu fulgi micuti realizati cu ajutorul mini perforatorului. 


Capacul este ornat cu dantela (de jur imprejur), panglica de satin si fulgi de nea realizati cu ajutorul mini perforatorului.



Si iata si cutiuta cu ingeras, gata sa fie facuta cadou cuiva drag - o veti gasi cat de curand pe Daruind vei Dobandi.



4 comments :

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Awww... E asa simpatica!!! M-am indragostit! :)
Pana si cutia in care vine e frumoasa. Felicitari!!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place! Cred ca un ingeras voi face si pentru marele premiu la concursul de decoratiuni:)!!

Victoria G spunea... [Raspunde]

E atat de dulce :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma gandesc sa imi fac si mie unul.. poate reusesc pana la Craciun:D

Trimiteți un comentariu