joi, 10 noiembrie 2011

Vielen Dank, Heide! :)

Buna!! 
Pentru mine, perioada aceasta este foarte foarte aglomerata:D! Parca nu imi mai ajunge timpul!! In sfarsit am reusit sa descarc pozele pe laptop si sa le asez frumusel in foldere... sau sertare, cum vreti voi sa le spuneti. 
Va povesteam acum ceva vreme ca am realizat imaginea cu fetita si catelusul special pentru o felicitare de multumire.... iat-o! Candva sper sa fac poze si la frumoasele sosete tricotate pe care le-am primit... hmmm poate in decembrie, ca tot este sezonul lor. Sper sa nu uit.... :p.
Mie imi place foarte mult cum a iesit felicitarea. Am folosit din nou modelul de flori doar ca de aceasta data nu le-am mai ciufulit, nu le-am mai "suprapus"... doar am aplicat pe margini putin marker cu sclipici pentru un efect stralucitor - o sa va arat mai jos cateva poze "in soare".
Am lipit atat imaginea cat si florile cu banda dublu adeziva - mi se pare in acest caz mult mai potrivita decat clasicul lipici la tub;). Pentru a colora am folosit creioane colorate, markere pe baza de apa cu clipici, markere pe baza de apa metalice (si aici sunt cam dezamagita... cum sa pui la vanzare markere consumate??? desi mami s-a uitat la ele, cel indigo folosit la bluza este uscat...)



Stiu ca nu se vad toate amanuntele in poze, asa ca m-am gandit sa va arat un close-up pe catelus. Pe acesta l-am colorat cu creion alb, dupa care am realizat un fel de textura - catelusul fiind cret, folosind un marker pe baza de apa alb).



Iata mai jos
si cele doua poze in lumina, pentru a putea vedea efectul despre care va povesteam. Cu ocazia asta va arat si noul model pe care l-am creat - cel cu buline;)). Mie mi se pare adorabil. Voi inscrie felicitarea la doua provocari:P.

 
- the sun effect -

I would like to enter this card in the following challenges:
Photobucket


They had this beautiful imagine that i liked a lot. I've used the colours (the girl's clothes - like the sky and the grass; the dog - the sky; the flowers and leaves - you can also find these colours in the photo).
I hope you'll like my card.. :)!




- My Partner in Crafting Crime - #35 Use a freebie
I've used more than one freebie. Let's see: the markers and colored pencils are gifts from my mom and sister... The flowers i've used are made using a free patern: 6-petal Ornate Flower template
What else? Well the paper is also a gift... :) And the stamp - well that's mine. I've drawn it for this thank you card, but i've used it in more projects because i really love working with it.

6 comments :

kiddo spunea... [Raspunde]

E tare draguta felicitarea! Desenul e asa dragut, iar florile imi plac tare mult!

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Ma bucur ca iti place:)
Si mie imi plac foarte mult florile. ;)De aceea le tot folosesc in proiecte.

ladyjanet_56 spunea... [Raspunde]

This is a beautiful card I love the image & your colour combo, thank you for joining us at MPCC. Janet

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Janet!:) i like your challenges:P!

Robin spunea... [Raspunde]

Thanks so much for joining us in our 'use a freebie' challenge at My Partner in Crafting Crime,
Robin

copilarim spunea... [Raspunde]

Thank you Robin! I had a great time:)

Trimiteți un comentariu