marți, 15 noiembrie 2011

47. "The Reaper Whose Name is Death" / Il giorno più triste

Episodul 47: Cel al carui nume este moarte

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

47. "The Reaper Whose Name is Death"



via youtube

47. Il giorno più triste

versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Mi-e greu sa povestesc acest episod.. Asa ca va fi foarte pe scurt.. pentru ca sunt sigura ca daca il veti vedea veti intelege si fara sa va povestesc eu.. si oricum cuvintele sunt prea mici.
A doua zi dupa ce Matthew ii spusese Annei ca pentru este fiica lui, dimineata nu anunta nimic, din contra, toata lumea este linistita si bucuroasa. totul se schimba cand Martin, ajutorul lor, se intoarce din oras cu ziarul. Matthew cade secerat pe podeaua bucatariei... Motivul a fost socul produs de stirea ca banca chiar a dat faliment.
Dupa ce tumultul de pe zi a trecut si au ramas doar cativa prieteni apropiati la capataiul lui. Anne s-a retras in camera ei, refuzand compania prietenei sale. Amintindu-si vorbele auzite cu o zi inainte "Anne esti fiica mea", aceasta incepe in sfarsit sa planga... auzind-o Marilla vine la ea si ii spune ca fara ea ar fi a nimanui...
Adevarul este ca fara cei dragi...suntem ai nimanui....

Episodul urmator:
.... Adio Matthew


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 


Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu