vineri, 18 noiembrie 2011

50. "God's in Heaven, All is Well on Earth" / Sono in pace con il mondo

Episodul 50: Dumnezeu este in Ceruri, totul este bine pe pamant

Photobucket

Am ajuns la ultimul episod, parca ma asteptam sa mai urmeze cateva:)... V-a placut? L-ati urmarit? Mi-as dori sa cred ca macar inca o persoana a descoperit povestea lui Anne... As fi tare fericita! Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta si va multumesc! Daca doriti sa le revedeti le gasiti in rubrica Animatie, la seriale finalizate (jos pe pagina).

50. "God's in Heaven, All is Well on Earth"



via youtube

50. Sono in pace con il mondo

versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Anne s-a hotarat sa devina profesoara si sa nu mai mearga la universitatie. Doamna Allan o sustine in decizia ei si nu o compatimeste si Anne se simte fericita
Seara Anne si Marila se bucura de imaginea florilor si s-au obisnuit sa stea acolo si sa simte parfumul florilor. Doamna Lynde vine in vizita. Aceasta spune ca i se pare ca a studiat prea mult pentru o fata. Anne ii raspunde ca va continua sa invete in continuare. Dupa aceea ii spune ca va preda la scoala din Carmody,dar doamna Lynde ii povesteste ca aflase ca a fost acceptata in Avonlea, pentru ca Gilbert isi retrasese candidatura cand aflase ca ea a vrut sa se inscrie si a recomandat-o pe ea. El urma sa predea la White Sands. Doamna Lynde crede ca el a renuntat pentru ca sa o ajute si se gandeste ca e un baiat bun pentru ca va avea de cheltuit cu gazda mai ales ca strange bani pentru universitate. Anne nu vrea sa il lase sa se sacrifice pentru ea, dar doamna Lynde ii spune sa ii accepte ajutorul de data asta. Vazand semnalul Dianei, Anne pleaca sa vada ce s-a intamplat. Doamna Lynde ii spune Marillei ca Anne e copilaroasa... dar Marilla nu pare a fi deranjata. Ajunsa acasa, doamna Lynde ii spune barbatului sau ca Marilla s-a inmuiat...
Diana o chemase pe Anne pentru ca venise in vizita domnisoara Barry. Aceasta o intreaba de ce a luat acea decizie de a nu mai merge la universitate, mai ales ca muncise atat pentru bursa. Anne ii spune ca decizia ii apartine si nu o regreta deloc si nimic nu i-o poate schimba. Ii multumesc mult domnisoarei Barry pentru faptul ca tine la ea si o sustine.
In timp ce Anne pleaca acasa la Marilla, domnisoara Barry petrece o seara in familie alaturi de cei dragi. Anne ii citeste Marillei, apoi se retrage in camera sa.
A doua zi, cand merge spre mormantul lui Matthew ca sa ingrijeasca trandafirul, Anne primeste 2 scrisori la posta: de la domnisoara Stacy si de la Stella, colega ei de la Queens. Aceasta ii spunea ca va merge la universitate si era fericita ca vor putea studia impreuna. Ajunsa la mormant ii povesteste lui Matthew ca poate ramane acolo, in Avonlea, multumita lui Gilbert. Si fosta ei profesoara o felicita pentru bursa si citind scrisoarea isi aminteste de orele de curs. Doamna Allan e bucuroasa ca Anne ramane acolo.
Anne se intalneste pe drum cu Gilbert si ii multumeste. Acesta ii spune ca nu e nimic si ca spera ca acum in sfarsit nu va mai fi suparata pe el. Anne ii raspunde ca l-a iertat de atunci cand a salvat-o, cand era sa se inece si el era cu barca pe lac... doar ca nu si-a dat seama. El ii spune ca crede ca s-au nascut sa fie prieteni si hotarasc sa invete in continuare impreuna pentru ca amandoi doreau sa isi continue studiile.
Gilbert o conduce pana acasa si Marilla ii zareste in timp ce mergea la gaini, cum insa nu mai vedea foarte bine nu isi daduse seama cine era. Cand o intreaba pe Anne cu cine a vorbit, aceasta ii raspunde ca a vrut sa ii multumeasca lui Gilbert. Dupa 5 ani "pierduti", 30 de minute trecusera foarte repede.
Seara, Anne le scrie Stellei si domnisoarei Stacy povestindu-le despre decizia sa. Stelele stralucesc si Anne viseaza la ce va fi - la scoala, colegele ei, ca va studia alaturi de Gilbert. Vise si sperante, lucrand, incetul cu incetul drumul ingust isi va largi orizontul si  nimeni nu ii va lua lumea imaginara.
Dumnezeu este in cer si totul este bine pe pamant!


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 


Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu