sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Tom si Jerry - Cat Napping

Astazi veti putea vedea cel de-al 62-lea desen cu  Tom si Jerry - Cat Napping care a aparut pe 8 decembrie 1951 (ia auzi Iri Iri!!).
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.




Tom si Jerry - Cat Napping
video via youtube

Rezumat
Poate va intrebati ce se intampla cand Tom si Jerry vor sa se odihneasca in acelasi hamac... nu impreuna ci singuri? Ei vine sigur in acest episod veti avea cateva raspunsuri!!
Jerry afla primul cum este sa te trezesti in apa, iar Tom afla la ranul lui cum este sa bei sucul cu pahar si paie... Apoi Jerry face o calatorie prin aer, si revine pe hamac fara macar a se trezi din somn cu ajutorul cuibului unei pasari - va imaginati indignarea si uimirea lui Tom. Acesta se hotaraste sa se foloseasca de un sir de furnici care tocmai treceau prin zona pentru a scapa de soricelul "nepoftit" de pe hamac. Dar nici Jerry nu ramane dator, trimitand sirul "furnicesc" pe hamacul lui Tom - din cauza miscarii, sforile acestuia cedeaza si motanul se trezeste "rulat ca un rulou..".
Cum motanul nu are de gand sa cedeze locul, urmatoarea lovitura a lui Jerry vine de pe lac... trimitandu-i un brotac in paharul cu suc. Ca si cand urmarea faptului ca Tom bea broasca nu e de ajuns,  dupa ce ajunge in apa unde scapa de broasca, Tom mai este si facut "model" de o masina de taiat iarba. Dupa aceea este catapultat in aer si amerizeaza bucati ... Si daca credeti ca asta a fost tot... va inselati! Intors acasa, Tom e decis sa il invete minte pe Jerry si fara a se uita cine este in hamac ii aplica ocupantului o bataie  pe cinste. Doar ca soriceii nu poarta zgarda... - da, Jerry ii mai pregatise o surpriza motanului.
Iar finalul?..... Va lasa sa il descoperiti singuri:D.

0 comments :

Trimiteți un comentariu