luni, 21 noiembrie 2011

Sapcuta Dodo cu "sclipici"


Buna!! Pentru cei care nu ma cunosc inca, eu sunt Dodo! Mi se mai spune si baietel, pupic, cel mai bun/scump/draga.. etc etc. ... Fetele astea! Au hotarat ca in septembrie sa imi "seteze" o zi de nastere! Nu ma supar, stiti voi, mai multe cadouri!! Dar ziua in care am venit eu acasa este aceasta, 21 noiembrie.. A fost acum 9 ani, in 2002. Cum as putea uita?



Inca nu stiu foarte bine ce mi s-a pregatit pentru diseara, dar va prezint cea mai noua piesa vestimentara din colectia mea!! O palariuta-sapcuta cu "sclipici"... Nu ma intrebati unde este sclipiciul, mama Rux stie... - cica a facut odata niste balerini ( Fulgi cu sclipici ) si mi-a pastrat si mie putin acril :D! 



Daca vreti sa vedeti si alte lucrusoare cu care ma mandresc nevoie mare, puteti sa vizitati aceasta pagina: Croseta - Dodo's corner (hainute si jucarii pentru catel). Acolo insa nu veti gasi reteta speciala de piscoturi pe care le-am primit anul trecut: Fursecuri "Dodo"


Sunt foarte bune piscoturile, sa va faceti si voi!!! Sunt curios anul acesta ce imi fac.. poate clatite:D!! Va povestesc eu... cand mai prind liber la computer... Dar sa revin la cadoul meu. E perfect pentru vremea aceasta!!


Dupa cum va spuneam, este lucrat cu acril... si este moale si calduros, dar in acelasi timp modelul este gaurit, ca sa nu imi fie prea cald. Este bineinteles o inventie de moment - cat imi plac momentele acestea.... ma tot cheama la proba, e asa amuzant!



Va multumesc pentru atentie:)! Merg sa ma sarbatoresc...  sa ma joc cu mingea fas fas, sa mananc bunatati si sa fiu alintat!!   
ps: asa-i ca am o colectie de lucrusoare frumoase?:)
Dodo

6 comments :

Amy spunea... [Raspunde]

Dodo cel plusat e bestial cu sepcuta! Este cel mai tare catelus1

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim:D!! Sper sa fac si diseara o poza de la party;))!!

Cora Bogdan spunea... [Raspunde]

La multi ani pentru Dodo, iar sapcuta se vede ca a fost facuta cu drag! Simply lov it!

copilarim spunea... [Raspunde]

multumim mult:)! este extrem de practica pentru zilele astea... si pentru cand il voi tunde si este inca frig afara:)!

ps: si chiar ii place - e asa amuzant cand ii fac ceva si vine la proba:))

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Hehe! Ce smecher e cu sapcuta! :D
Paltonase pentru hamsteri nu faceti?

copilarim spunea... [Raspunde]

Este:))! La chestiunea asta nu m-am gandit... :)) cred ca as putea incerca .. hehehehe! M-ai trimis cu gandul la desenul animat Bernard si Bianca:)! Bine mi se pare ca ei erau soricei, dar sunt rude, nu?

Trimiteți un comentariu