vineri, 25 noiembrie 2011

Cutie cu felicitare "Poinsettia Dream"

Photobucket
Dragii mei,
Nu stiu cati dintre voi stiu ca ne-am dori sa avem o mica pravalie aici pe blog, prin care sa ajungem in casutele celor care isi doresc ceva realizat de noi, cu mult drag. Cand se va intampla sa reusim sa ne implinim visul nu stiu exact, dar pentru inceput am primit un mare dar - o vitrina intr-un magazin virtual foarte special, un magazin virtual non-profit, caritabil. 
Nu va pot exprima in cuvinte cate emotii am! Si sincer sper ca ceea ce am facut cu drag sa ajunga la cineva care isi doreste acel lucru, iar banutii sa ajute pe cineva care are mare, mare nevoie de sprijin material, trecand prin momente foarte grele. Abia astept sa le vad acolo:)!
Acest magazin caritabil se numeste Daruind vei Dobandi si este un loc minunat unde puteti gasi obiecte realizate manual, cu mult drag. Va rog sa vizitati acest magazin si sa il recomandati si prietenilor, pentru ca, chiar daca voi nu veti gasi ceva ce cautati, sau va doriti, poate altcineva o va face si astfel va aduce putina alinare cuiva care chiar are nevoie de asa ceva. Sunt mai multi artisti care au donat obiecte, vizitati-i pe toti:)!
Astazi voi incepe sa va prezint obiectele pe care le-am realizat si care urmeaza sa ajunga candva saptamana viitoare la destinatie. Toate obiectele le veti gasi in vitrina noastra de pe site-ul Daruind vei Dobandi - nu stiu exact cand se va intampla acest lucru, sper cel tarziu in 2 saptamani (pentru ca dupa ce ajung acolo trebuie sa fie fotografiate, pozele prelucrate, apoi expuse pe blog... si dureaza). Tocmai pentru ca va mai dura pana atunci m-am gandit sa vi le prezint si eu ... ca idee.




Cutiuta cu felicitare "Poinsettia Dream" deschide asadar seria de articole despre obiectele donate. Este realizata din carton colorat - am folosit doua noante: verde si galben. Cutiuta am realizat-o inspirandu-ma din modelul folosit aici: Yellow Sunny Little Box. Aceasta cutie este usor dreptunghiulara (laturile sale nefiind egale ca in cazul modelul din care m-am inspirat).


Cutia are atasata o felicitare. Floarea de pe felicitare este realizata de mine - modelul este realizat in photoshop, desenat cu tableta grafica, culorile sunt deasemenea alese de mine. Dupa ce am printat tiparul am decupat elementele si am realizat o floare unicat (asa cum ati putut observa mai exista kituri pentru a realiza o astfel de floare, cu toate acestea fiecare iese altfel, in functie de cum sunt pozitionate frunzulitele).



Interiorul este decorat manual. Pe margini am imprimat un model folosindu-ma de un sablon obtinut cu ajutorul mini perforatorului si un marker metalic(culoarea), pe baza de apa. In interior am desenat (liber) un mic decor specific sarbatorilor de iarna - un gemulet care este decorat cu vasc si crengute de brad, o steluta, o lumanare pe pervaz - am folosit un marker pe baza de apa cu sclipici.


Probabil va pare cunoscut pentru ca am ales sa il folosesc ca imagine pentru concursul nostru "Impodobim Bradul II".  Am ales sa folosesc creionul galben pentru a crea un fel de textura interiorului care da impresia de "adancime".



Cutiuta poate fi folosita pentru a pastra bijuterii, sau alte lucruri dragi voua. O puteti deasemenea oferi cuiva drag de sarbatori. O veti putea gasi in curand asa cum am spus la inceputul articolului in vitrina noastra din magazinul online caritabil Daruind vei Dobandi.



Nota: La momentul in care scriu acest articol nu a fost inca adaugata pe lista rubrica noastra, pentru ca lucrusoarele nu au ajuns la destinatie. Cu toate acestea, asa cum am mai zis, va invit sa vizitati inca de acum magazinul si sa va uitati la creatiile celorlalti artisti:)!

3 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Wowwwwwww!A iesit super frumos.Pupici.

vavaly spunea... [Raspunde]

Cutiuta imi place foarte mult. Si eu sunt mare iubitoare de cutiute usor de realizat, personalizate si daruite, dar ideea de a transforma cutia in felicitare e foarte frumoasa. Delicatetea si finetea florii nici numai are nevoie de cuvinte. Este superba.
vavaly

copilarim spunea... [Raspunde]

va multumesc:)! mi-ati facut ziua mai frumoasa:)

Trimiteți un comentariu